11

Анонимен

преди 4 години

По принцип евреите,ако няма келепир не ги търси там.Че са хитри,хитри са но че не са умни е всеизвестно От тях до сега не е произлязло нищо полезно за целия свят ,а само войни,кавги и бедност.Не съм анти семит,но и не ги уважавам,защото ако им възложиш да ти извършат финансова услуга,ще те издоят и ще приберат всичко до което са се докопали от твое име а на теб ще ти дадат само толкова,че да не *** от глад,защото им се полагало..

10

Анонимен

преди 4 години

По принцип евреите,алко няма келепир не ги търси там.Че са хитри,хитри са но че не са умни е всеизвестно От тях до сега не е произлязло нищо полезно за целия свят ,а само войни,кавги и бедност.Не съм анти семит,но и не ги уважавам,защото ако им възложиш да ти извършат финансова услуга,ще те издоят и ще приберат всичко до което са се докопали от твое име а на теб ще ти дадат само толкова,че да не *** от глад,защото им се полагало..

9

Анонимен

преди 4 години

В заглавието трябваше задължително да присъства името Исак, та поне да стане веднага ясно за какво иде реч.А реч иде за това, че едни с големи и криви носиве и клепнали ушаци искат да подлъжат хората, за да изкарат едни пари.

8

Анонимен

преди 4 години

всичко може да се използва за вибратор ако сте достатъчно смели

7

Анонимен

преди 4 години

Ето защо българската популация янамаляват с космическа скоростЗа да ни пробутатат коботиЕто и един примерКобот е автоматичния редакторНо често се случва след негова"намеса"текстът които си искал да напишеш да стане неразбираем,поради тълкуване на смисъла на думите от него самия.(програмна грешка)А не според смисъла които ти си вложил в текстаДаже и да се появи изкуствен интелект ще е опасно да се довериш на робот пък бил той и кобот,щото ако замени хирург,грешките на програмиста ще ги заравят

6

Анонимен

преди 4 години

*** народ,лесно се лъже.То така може да те накарат да си купиш роботот-кобот от тия да ходят вместо теб в тоалетната.Обаче каква ще е ползата за програмиста и за теб.Оня ще взема 3000 лева заплата пък ти ще ходиш в нужника на двора,щото кобота ще е програмиран за една операция и ще е нужно да се препрограмира за всяка следваща.Да пусне и водата след като нищо не е изходил например.Пък ти ще пак ще ходиш установи.Хитри са,но не чак толкова умни,че да ме излъжат.Пари на вятъра.

5

Антон

преди 4 години

Всички в народното събрание могат да бъдат заменени от тези.

4

Анонимен

преди 4 години

От цялата статия нищо интересно - измислили име на нещо, което се ползва отдавна.Единственото озадачаващо е еврейското име - Разван Исак, мениджър стратегии в Universal robots за ЦИЕ. Което като име повече напряга и те кара да се съмняваш във всяка изречена дума. Ако беше Джон Смит, щях да си кажа "Брандирали са нов продукт". Но при Разван Исак си казвам "Евреина иска да пробута някаква глупост за да изкара шекели"...

3

R2D2

преди 4 години

До ЕС форевърError detecting! *** детектинг! Директен флашинг през BackDoor USB се препоръчва незабавно!

2

ЕС форевър

преди 4 години

Няма да има голяма полза от новината, повечето четящи тука са русофили, които не работят, а се издържат от наеми на крадено имущество. Пишете им за Буревестник, С400 и ***, те от технологии не разбират.

1

Анонимен

преди 4 години

Да вземем един за кмет. Няма да го учим да краде и за 1 мандат ще събере повече акъл от сегашния.