72

BG

преди 4 години

"ДВЕ ХИЛЯДИ СТО ТРИДЕСЕТ И ПЕТ СПОРАЗУМЕНИЯ СКЛЮЧЕНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА С ЛИЦА УЛИЧЕНИ В ИЗВЪРШВАНЕ НА ДАНЪЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ИЗТОЧВАНЕ НА ДДС! " Мен това повече ме интересува!!!!!? и "ролята на Гешев" в тея споразумения....16 милярда лева? Искам да знам фирмите и лицата - сигурен съм и Вие!!! И в края на краищата колко пари влязоха в бюджета и какъв беше ефекта от тази галимация? Тея хора и фирми участват ли сега в обществени поръчки а ? 16 милярда........и затова ли се мъчат да мачкат "Бивол"?

71

ха-ха

преди 4 години

Демек внимавайте с кого какво чатите, щото те доказателствата в бъдеще май ще са това.

70

...

преди 4 години

И после пак гласувайте за МАФИЯТА-ГЕРБ! Е тоя "прокурор" вижте как по ПРОРЪЧКА НА МАФИЯТА ГЕРБ ОСЪДИХА ИВАНЧЕВА НА 30г затвор ЗА НИЩО ПРИ ТОВА Вижте сега как БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЩЕ ОСЪДЯТ И СОБСТВЕНИКА НА ТАД ГРУП! А ТАМ ПЪРВОНАЧАЛНО ВИНОВЕН БЕШЕ ПУТИН ПОСЛЕ БЕШЕ ВИНОВЕН СЛУЖИТЕЛ НА ТАД ГРУБ СЕГА ШЕФА Е ВИНОВЕН НАКРАЯ ШЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ДЯДО МРАЗ Е ВИНОВЕН! Е ТОЯ гешеф ПО ПОРЪЧКА НА БОРИСОВ И ГЕРБ ГИ ПРАВИ ТИЯ НЕЩА! ЕДИН ВИД ТОЗИ Е СЕГАШНАТА БУХАЛКА НА МУТРАТА БОРИСОВ!! ТА ТАКА!

69

Гербеуpунгел

преди 4 години

Имаше и доказателства за Цвъки, но нещо не го виждам с повдигнато обвинение.

68

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

В знак на протест спирам да коментирам. Няма смисъл. Бог да се оправя с МАФИЯ, която си помисли, че може да царува докато Свят светува.

67

Охобохо

преди 4 години

Май лека полеека се превръщаме от Бойковистан на Гешевистан...

66

Анонимен

преди 4 години

А от дело "КТБ" няма ли да качат малко доказателства, най-вече какви съвети е давал завряния зет?

65

1234

преди 4 години

Същото е и на всички избори. Официално мача е открит, но играча е един и печели служебно.... Герб са шайка, а шайка не се смъква от власт, изритва се със сила...

64

Анонимен

преди 4 години

Това е демокрацията на Герб ! Или посоченото магаре или никой друг !

63

Петълчо

преди 4 години

Кул за боко тиквата!

62

Георги Илиев Митев

преди 4 години

ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРАСАМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.

61

Свобода

преди 4 години

Забележете че той е е единствения кандидат за този пост.Е на това му викам демокрация.

60

басигрозника

преди 4 години

корупцията е грозна

59

Бубу

преди 4 години

Е като виждам тук как са побеснели разни червени *** и защитници на онази крадлива парцалеса иванчева, значи още веднъж се убеждавам колко правилен е избора на гешев. Точно такъв смел и безкомпромисен гл. прокурор ни е нужен, а всички тук писачи могат да си злобеят колкото си искат, има и нормални хора в тази държава.

58

сминдух енд чесън

преди 4 години

Още не сме разбрали кой може да изкара повече хора ,Гешев на протест или Слави на концерт.

57

Анонимен

преди 4 години

Самия факт в каква държава живеем говори много ясно че системата на прокуратурата е сбъркана, в тая система изплуват такива като Гешев, без морал и качества, но който и да дойде нищо няма да промени, защото както казах системата не работи.

56

Петров

преди 4 години

И сега някой като говори за "уронване престижа на прокуратурата" ми става хем смешно, хем тъжно.......а Филчев... даже не заведе дело срещу Цветанов........а се скри като мишка..... Не ще пишат декларации за подкрепа Ами не знам още кво.....страх и кариеризъм бате....

55

Петров

преди 4 години

"Убийството на бившия прокурор Николай Колев е било поръчано от тогавашния главен прокурор на България Никола Филчев, а самото убийство е било извършено от баретите на Алексей Петров, обяви в "Гореща точка" на "Бодилник" по ТВ 7 министърът на вътрешните работи Цв. Цветанов. Още едно поръчково убийство лежи на съвестта на Никола Филчев - това на ямболската адвокатка Надежда Георгиева, която беше убита през февруари 2000 година в столичния квартал "Стрелбище".....и кво стана ?????

54

Корупция

преди 4 години

В тая държава всичко е корупция и мафията управлява. Вън Бойко, оставка.

53

Анонимен

преди 4 години

абе тоя не се гледа в огледалото за да разбере, че за нищо не става. къде е тръгнал бос през трънака?