160

До 168

преди 4 години

Да бе, все платени *** са ви в главата. Когато не ви харесат действията на някого му лепвате етикета "платен" и аре.... Просто много си личи разликата в манталитета на комунистически Китай и Хонгконг.

159

Анонимен

преди 4 години

Ами ще се случи, че китайците ще разчистят майдана ако трябва и с танкове, да му мислят платените протестиращи, като ги на бутат по затворите тия дето им плащат са ги забравили на секундата.

158

Анонимен

преди 4 години

тия кравандели постоянно дават акъл как да успокояват протестиращите на които п.лащатда го бяха правили у тях когато стреляха по демонстрациите и имаше утепани хора

157

Анонимен

преди 4 години

те сега краварите като пуснат и чумата за хората тя не пдбира- и гъ.золизците им ще си го получатотсреща в грузия е центъра за биологични оръжияайде честшито на печелившите

156

Анонимен

преди 4 години

В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- 16875 МИЛИОНЕРА И МИЛИАРДЕРА, В АНГЛИЯ- 9 000 МИЛИОНЕРА- ЕТО ТОВА КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ.

155

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ- КОМУНИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ПОТИСКАТ ПРАВОТО НА РОБИТЕ НА СВОБОДА/МИН ЗАПЛАТА В КИТАЙ 280ЛВ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ОЩЕ ПО МАЛКО/....ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ...НЕ ИСКАТЕ КОМУНИЗЪМ ЕЙ ВИ НА 3000ЛВ ЗА 1 ДЛ.

154

Гост

преди 4 години

Като чета мненията ми става ясно , че бая комунистическа *** има останала в България ! Затова сте на това дередже ! И след 1000 год. цялата държава не може да постигне това, което е ХонгКонг !

153

българин

преди 4 години

Още когато преминаха под контрола на Китай беше ясно , че попадайки в комуняшките , кървави ръчички на Пекин , хонгконците ги очакват големи неприятности ! И ето - те започнаха ! Комунистически режим ( както и този на Путин) не търпи свобода и плурализъм ! Той знае само да бие и убива , като на площад Тянанмън !!!!!!!!!!!

152

Анонимен

преди 4 години

Майданче тук, майданче там - тъй работи Чичо Сам .поздрави: Дьорт Шорош- САЩ

151

asdf

преди 4 години

Тянанмън 2. За кого е страшно е друг въпрос.

150

Любопитен

преди 4 години

Страшно за кого?

149

Христо Ботев

преди 4 години

Всяко едно правителство е заговор, съзаклятие против народа си.

148

Krom

преди 4 години

Най вероятно е да се случи. Китай контролира Хонконг административно - т.е., ако прецени ще наложи край на протестите с военна сила. Само че, Изтока за разлика от Запада е силен в най великата игра - шаха. Или, ако повече Ви харесва - китайския вариант - Вей Ци. Та, налагането на ред в Хонконг на втори план цели по скоро да отправи сигнал, ясен и силен към Тайван. Но, нека видим.

147

Анонимен

преди 4 години

Не схващам, какво е ужасяващото. Хонг-конг е китайски град, и следва да бъде третиран, като всеки китайски град. Китайците не са *** като нас и като почне цветна революция, я правят само червена с масиран танков огън. Затова имат държава.

146

Хм

преди 4 години

До Я па ти..Напълно е възможно Китай да атакува Русия и дори да превземе част от нея,съгласен съм.Но това ще стане чак след края на САЩ като световен лидер.Така че място за злорадство няма,ако приемем,че си фен на Америка.Другия вариант-САЩ да помогнат на Китай да завладее Сибир е малко вероятен по разбираеми причини.Всъщност срещу Русия се води война защото тя пази Китай(без дори да го иска) от САЩ.Китай е основният проблем на американците.

145

Картофчо

преди 4 години

До Я па ти..Не се обаждай, като не знаеш за кого и за какво става въпрос!Пий си хапчетата и почивай!

144

ку ку бенд

преди 4 години

До Кармен МладеноваКарменче, мятай бюлетина за Славиту! Той ще направи България велика отново! Ще станем Швейцария на балканите и един лев ще струва 2 долара!

143

някой

преди 4 години

В заглавието танкове, на водещата снимка БТРи, що е то? Днес биджи

142

Кармен Младенова

преди 4 години

Пак някои плачат на чужди гробища...За времето в което ние си унищожихме всичко,(икономика,армия,селско стопанство,култура,независимост и морал) Китай стана могъща сила в всяко едно отношение...И сега само дето не изпадате в епилептичен припадък от злоба и завист...И тия които се радват че БГ е разграден двор ще учат другите как да го направят...няма такива работи...

141

Я па ти..

преди 4 години

До Хм 149 Чакай бе. Китай се е устремил към световно лидерство. Не отнемай мечтата на късия. За какво се напъва с тези атомни ракети.Май войната ще бъде между Китай и Русия .Представете си един милиард китайци като цунами нахлуват в "могъща" Русия.Леле майкоооо!