30

Калеко Алеко

преди 4 години

Абе славяни, но европейски, а не като онези евроАзиатските, а и едва ли изповядат техните "Панславянски ценности" ... !!!

29

анон

преди 4 години

Наистина страхотен град. Бях там наскоро. Красота, каквато тук никога не сме имали и няма да имаме.И за китайските туристи е вярно, де, на някои места не можеш да се разминеш... но това са неприятните страни на туризма. :/ То ако не беше хубаво, никой нямаше да ходи.

28

Тео

преди 4 години

Всичко е описано едно към едно. Освен всичко, на което е даден акцент, бих ви препоръчал Вишехрад! Качете се горе, посетете църквата св. Петър и Павел и разгледайте цяла Прага като на длан! Освен гулаж, ако имате възможност пробвайте и свинско коляно! А за бирите ... няма смисъл да коментирам!

27

Анонимен

преди 4 години

Няма такова племе- славяни!Ушанките са го измислили и заставят покорените народи след ВСВ с помощта на лъжи в сътворената от тях история да ги величаят и богославят!В генетичният фонд на Европа НЯМА гени на такова животно-славянин

26

Греби сикаджио

преди 4 години

Айде бе София колко си е по убава от Прага ,глупости говорят Прага е селски град . Я да погледнат новите булеварди на София , кво ми говорят за стари къщи на Прага и стари улици айй лека нощ ,всичко хубаво аа и си нямат Банкя около Прага това им е ПРОБЛЕМАА

25

Анонимен

преди 4 години

Ако им пуснем Бойко и строителните му фирми в Прага,за две години така ще бутнат всичко старо и ще застроят,че ще заприлича на Младост

24

Анонимен

преди 4 години

Така, така. А взаимодействието с османската и по-късно със съветската "цивилизации" ни завещават само беднотия, мързел, завист, злоба, ненавист, отмъстителност и все такива "добродетели".

23

Анонимен

преди 4 години

Ние пък сме славянските роми.

22

100%

преди 4 години

Немците седят като втръбени! Ние-яко псувни в лицето, тия двамата седят и се опулили...не е истина.Та...чехите са ......пълни мърльовци!

21

100%

преди 4 години

Бях чувал разни негативни неща за чехите. Тази година ходих на ски в Капрун, който е много близо до Прага се оказа и беше пълно с чехи!!! ТОТАЛНО негативно си промених мнението за тях! Пияници и мърлячи! Един, докато стоях в колата на паркинга ме удари с неговата, излезнаха двама пияни дришняри. В кабината сутринта, няма да повярвате, качваме се-4 българи, 2 немци и 2 чехи. Тия яко миришат на бъчва. Единият превъзбуден, навежда се да си закопчае обувките и.....СЕ НАCPA! яко се размириса. Немците

20

Скрита реклама ?!

преди 4 години

Явно Поръчкова статия ....

19

Швейк

преди 4 години

Няма нищо чешко в този "Трделник" - измислен е за туристите и само те го ядат :)

18

току-що се връщам

преди 4 години

Прага действително е фантастично красив град, но чехите не са много приятни. Режат главата от кръста в сметките, доста простовати са, а и май не са особени фенове на личната хигиена. Но пък очарованието на града е страхотно.

17

Анонимен

преди 4 години

Абе, генът на чехите е славянски, но манталитета им е австро-немски!

16

Небето на славяните

преди 4 години

"АлисА Небо славян концерт" - с български субтитри.

15

Капиталист

преди 4 години

В бившите страни от източна европа изгониха комунистите и въведоха капиталистическия строй и демокрация и нещата при тях се случват, вече взимат 5-6 пъти по ниски заплати от на Запад, а нас още ни управляват комунисту и не сме въвели капиталистическия строй и демокрацията и затова нещата при нас не се случват и и изоставаме от тях взимаме още 7-8 пъти по ниски заплати от на Запад при капитализма.

14

Румен

преди 4 години

Разликата я има и статията е подвеждаща. Едно са славяни друго е немци. Дори судетските немци са различават от славяните. Българина е по културен и точен15229 от славяните.

13

Анонимен

преди 4 години

Не ми харесва особено Прага. Когато ходих преди няколко години се опитаха многократно да ни измамят по селски начин, същото като тук.

12

Анонимен

преди 4 години

"Прага няма нищо общо със славянството. Строена и подреждана от немци"Бе тя и София е строена от австрийци, ама може ли да се сравнява с Прага или някоя друга европейска столица? Все пак хората са си го запазили и си го поддържат, а и не на последно място са вденали нещо от това което са ги научили немците.

11

Един анекдот :

преди 4 години

Чехите са немци, говорещи славянски а австрийците са славяни, говорещи немски :)))