142

Анонимен

преди 4 години

Дрън дрън - всичко си има начало и край. Масовата емиграция на запад е към своя завършек!

141

Анонимен

преди 4 години

Освобождават място за поляците, защото тяхният пророк каза да бягат към Румъния.

140

Анонимен

преди 4 години

България е най-зле, защото беше и Е най-русофилската *** в региона. Чаушеску беше националист, Тито не позволи ТКЗС-та, а ние въведохме най-просташката обществена система - руско-съветската.

139

Анонимен

преди 4 години

Пак историята на някакво семейство алчни тапа нари. Зарязали си работата в медията, за да стават хотелиери на дребно, после пищят - ни работа, ни бизнес. Къде тука виждате някакво безправие или корупция? Чиста проба човешка глупост.

138

Анонимен

преди 4 години

Много смешна статия.Отначалото бяха непълнолетни синовете, а към края дтанаха НЕВРЪСТНИ :)))))Аха-аха да почнат пак да сучат от майкя си :)))

137

Анонимен

преди 4 години

Не съм на "ТЕРИТОРИЯТА" или на Балканския полуостров.Там всичко едно и също с малка разлика.Не слушам как чичо ви БОКО говори за Икономика и чуждестранни инвеститори.Но има много РоБ*,които се радват на мизерния си живот и ограничаването на свободата им със измислени и некадърни закони всеки ден!!!

136

шматка

преди 4 години

Това беше планирано още преди да падне и камък от Стената.Западния капитал се нуждае е от свежа раб.ръка.Привлякоха над 20млн от Изт.Европа и понеже не им стигат сега е на ход програмата с "бежанците".

135

Анонимен

преди 4 години

А БРОИХТЕ ЛИ ПРОЦЕНТИТЕ НА РУСНАЦИТЕ КОИТО СИ ТРЪГНАХА ОТ РУСИЯ....

134

Некъф

преди 4 години

20% ли!!!От България избягаха 50% те тръгнали за Румъния да пишат!!!

133

Валонеца

преди 4 години

А колко от емигриралите са от едни не особено приветливи крайни квартали на градовете с леко въглищен цвят на кожата.Спокойно истинските румънци не изчезват а просто се освобождават от тъмният баласт.Което е похвално.

132

Анонимен

преди 4 години

Да дойде фолцватен при нас, евтино ще им работим, най-евтино от всички!

131

Анонимен

преди 4 години

Добре че в България българите се връщат на талази.

130

Анонимен

преди 4 години

С тези 20 % тези са много назад. Какво да кажем ние като 50 % са напуснали мутроландия. Останали са само бабите старците наркоманите пияндетата тук таме някоя прости. тутка и мутри. Но пък си имате тикви скатажия психар и една каракачанска овчарка. Тази каракачанска овчарка ви загроби с над 2000 000 000 долара за летящи кошници над 50 годишни. Които кошници ще ги видите след 5 години ако изобщо могат да литнат. Абе изобщо много сте добре на задна.

129

Анонимен

преди 4 години

Примитивна пропаганда от велето... И какво друго да е като Фолксваген с решаващия глас на държавния акционер отива при честния султан да прави завод? Че при султана няма корупция и зет му не разпределя политическата корупция- стотици милиони, от която искат да се облажат и немците. Как да забогатеем на Балканите тогава? Нашата корупция им пречела..., а тази на султана е добра... Аман от подлости.

128

Анонимен

преди 4 години

До Инженер 145Аз завод подарен на руската мафия не съм виждал, но заводи и то печеливши подарени на компании от сащ канада и ес - мнооооооооооооооогоцели отрасли загробиха тия.........

127

Adolf Eichmann

преди 4 години

Ситуацията на Балканите си е наша отговорност. На всички които живеем в тази част на Европа. Балканска федерация можеше да бъде постигната, но момента беше изпуснат и сега се кланяме на запад и на изток като некви роби и никой не ни зачита за живи или се съобразява с нас а трябваше така да бъде защото една балканска федерация с 140 милиона население щеше да е сериозен фактор и такъв с който "великите сили" са длъжни да се съобразяват а сега? Ние сме си за бой, не сме единни и от това печели друг

126

Анонимен

преди 4 години

Ейййййй поне тук сме ги изпреварили...

125

Анонимен

преди 4 години

на тазгодишната конференция на асоциацията на българските училища в чужбина Б.Б. каза: цитирам "обратната миграция се случва , когато се осигурят по-добри условия за живот"

124

Факт

преди 4 години

България е загубила над 30% от населението си.И повечето нямат намерение да се връщат...

123

Анонимен

преди 4 години

До 179Не е вярно,че хората по селата имат по повече деца.Аз съм учил в селско училище и после в гимназия в областният град.И съучениците ми от гимназията имат повече деца от тези от селското училище.А и като гледам моите връстници на село имат по едно,рядко по две деца.Само една позната има три деца,ама защото втората й бременност е била с близнаци.