35

Гост

преди 4 години

Евала на мъжете! Това е пример на гражданско общество. В такива случаи така трябва да се действа.Звъненето на 112 може и помогне, ама за петте минути докато дойдат тоя колко ли жени можеше да намушка.

34

Додо

преди 4 години

"Подозира се, че нападателят е избягал от психиатрична болница, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС."========================================================А моето подозрение беше, че точно така ще кажат, още щом чух новината. че поредния мохамеданин е започнал да коли "неверници" в бяла страна.

33

Анонимен

преди 4 години

Такива трябва направо да ги бесят

32

Айзак

преди 4 години

Аз си представям същата ситуация в Анкара

31

Анонимен

преди 4 години

Как пък от 30 коментара никой не каза браво на тези смели минувачи които се хвърлиха да обезвредят този психар.Това е най-важното-смелата реакция на хората.Другото е отсъствието на полиция по улиците на града,което прави впечатление.Браво на хората в Сидни,и много жалко за огромният брой тъ-пи коментари под статията

30

Анонимен

преди 4 години

usa,rusiya,angliya,fransiya i pocti seliya svyat bombardiraha siriya i irak s godini ne mojaha da pravzemat parce zemya a tiya ot ' islyamska dirjava ' za nyakolko dena prevzeha 80 % ot siriya i polovin irak egasi nepobedimite i kato gi poglednem tiya uj myusyulmani vsickite obuceni ot zapada viorajeni pak ot zapada i mi vikal allahu akbar i vece e bil myusyulmanin vie za ludi li ni vzimate kolko miliona mirni myusyulmani izbihte s predlog ce se biete s nepobedimata ' islyamska dirjava' ?

29

Рамзи Ахмед

преди 4 години

Я сега си представете същата ситуация в Перник.

28

гадове долни

преди 4 години

Вън от цивилизованите страни маймуни!За убиец смърт.Ако съм на родителите на бутнатото на релсите дете,жив ще го одера.Пожелавам адски мъки на тези,които съсипаха цивилизована Европа.Рано или късно ще стане страшно.

27

от 28 и 29

преди 4 години

Затова го спряха онзи, когато искаше да го нарита, когато го бяха свалили. Явно тези хора познават закона.

26

Анонимен

преди 4 години

в) действията по задържане трябва да са извършени единствено с цел задържане на престъпника и предаването му на компетентните държавни органи. Ако тези действия преследват саморазправа с престъпника, те губят правомерния си характер;

25

Анонимен

преди 4 години

а) субект на задържането на престъпник може да бъде не само пострадалият, но и всяко трето лице - държавен орган или гражданин; б) вреда може да се причини само на задържаното лице. Причиняването вреда на трети лица в тези случаи е недопустимо. Увреждането на престъпника може да се изрази в накърняване на негови лични или имуществени права; в) действията по задържане трябва да са извършени единствено с цел задържане на престъпника и предаването му на компетентните държавни органи.

24

Анонимен

преди 4 години

Все си мисля, че ако човек отиде и направи някоя пакост в мънгалскадържава, ще бъде задържан по същия начин.

23

бял атеис

преди 4 години

Не мога да проумея тази склонност на ислямистите да ръгат жени!!!??!? Християните вече хич ги няма за такава работа Затова Фрау ги покани, но те не я разбраха правилно. Но се ориентират какво се очаква от тях. Кресталина Всеобхватна ви намекна - да ви подновят гените, че много се мухлясахте!

22

Анонимен

преди 4 години

Изключително жалък вид имаше арестуваният.

21

Анонимен

преди 4 години

Той нападателят може и да е психически не добпе, но я да му напишат името а видим дали не е някой от присадените австралийци мюсюлмани

20

Анонимен

преди 4 години

Лошото е че ислямистите имат на страната си бели предатели с пилешки вратове.

19

гост

преди 4 години

Повече прилича на ФИЛМ от колкото на реалност,но...карай...

18

Анонимен

преди 4 години

Това,че не е терористичен акт е огромно успокоение занамушканата и нейното семейство.За тези на ,които им се е разминалосъщо.До следващият път.

17

Анонимен

преди 4 години

Кога ще има дебати за ислямисткия тероризъм и как да се защитим?

16

Анонимен

преди 4 години

Този вместо да си гледа социала тръгнал да коли неверници. След време ще го пуснат това е сигурно.