79

бай Иван

преди 4 години

До кога ще ни занимавате с тоя амуджа,който има поведение на търговец от конския пазар! Чака го затвор,заедно със зет си,след като падне от власт.Интелигенцията от големите градове го ненавиждат за това,че си спретна преврат,уволни преди това всички пронатовски генерали.Вкара в затвора журналисти,писатели и други,които са от опозицията.Преди търгуваше с ИДИЛ избивайки кюрдите от Турция.

78

Анонимен

преди 4 години

Някое превратче, да си спрепънем самички, а Ердоганьо?Че нещо рейтинга никф ги няма.

77

Анонимен

преди 4 години

Както казваше едно малко момиченце - Защо не и двете?

76

1

преди 4 години

До Чърчил,и знаеш ли защо? отговора е,че турчина гла....сял царицата.

75

Чърчил

преди 4 години

Руския цар Петър 1 е казал: "В този живот на три неща не вярвам...на жена, на турчин и на мъж който не пие."

74

Су-24и А.Карлов

преди 4 години

Явно се поотвориха малко очите,но не достатъчно,на фанатизираните путинофилски м.у.ж.и.ц.и,забравили свалянето на руския су-24 от турците ,разстрела на пилота във въздуха и разстрела на руския посланик Андрей Карлов от турчин,при което пак турците били"дружески",а ние сме били "вражески и предателски",.Двойните стандарти на антибългарска руско-шовинистична пропаганда.

73

Втора легия

преди 4 години

Е хайде разкарайте анадолския проблем страдащ от разтрояване на личността, причинено му навремето от стария бай гюлен.!.

72

А ся де

преди 4 години

1 левче-6 пробити турски лири!

71

Султана

преди 4 години

Важното е Зетя да е добре с цялата рода!Турците-кучета ги яли...

70

Анонимен

преди 4 години

Когато турците тръгнат срещу българия тогава ще пишете колко е добър ердоган!!! Сейте сейте омраза ще жънете голям османски ей.

69

Анонимен

преди 4 години

Колкото ти компютъра, нали брат :)

68

Щирлиц

преди 4 години

До TurkБрат,ти откри Америка.Прости хора има навсякъде.

67

Щирлиц

преди 4 години

Аз съм българин,въпреки всякакви турски фесове,въпреки насилственото ислямизиране,въпреки разлаялите се потурчени българи.Нищо не съм взел от "съвместното съжителство",вие сте станали що годе човеци,заради общуването с българите.

66

Анонимен

преди 4 години

Върви наддаване за султана и от запад и от изток и той засега успешно си разиграва картите. Наш бате наистина трепери да не ядоса султана. Мегаломанията може да му изиграе лоша шега, но всичко се решава от Тръмп. Демокрацията за жалост няма роля в случая- нито Тръмп налага санкции за нелоялност, нито Фолксваген си спират завода за милиарди...

65

Некъф

преди 4 години

Както казваше дядо ми, на турчин вяра не може да имаш!

64

Петю

преди 4 години

По време на студената война Турция като съюзник на САЩ сума ти долари им даваха американците всяка година за всичко и сега им теглят шута и Щатите няма толкова лесно да им простят,

63

Ха-ха

преди 4 години

Важното е всеки политик да е лоялен към собствената си страна!В тоя контекст Боко прилича ли ви на лоялен към България?Трябваше да си отиде дори само заради фразата:"Каквото кажат Началниците"(в Брюксел)!

62

Един

преди 4 години

Ергоган не е лоялен към Русия. Не е лоялен и към САЩ. Не е лоялен дори към собствения си народ, понеже сам посочи половината от турския народ за свой врaг. Отрече се от Ататюрк и с това се отрече от по-добрата част от турското общество. Единствения, към когото е лоялен Ердоган е Ердоган.

61

Анонимен

преди 4 години

Искаме статия за лоялните към Турция.

60

К. К.

преди 4 години

Егати пасквила! И отдолу се мъдри източник БТА. БТА много загрижена лоялен ли е Ердоган към Москва и към Путин! БТА да се прекръсти на Р(уска)ТА...