32

Анонимен

преди 4 години

"Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му"Верно?!? Наисрина интересно.... 22953

31

Анонимен

преди 4 години

"Джефри им е доставял невръстни момичета в собствени самолети, наречени Лолита."------------Някъде четох за снимка на Бил с такова момиче на борда на такъв самолет на Джефри. Та това същото момиченце расло и порасло. Когато станало на 20 години някой написал в пресата, че е възможно младата госпожица да си спомни подробности от пътуването на борда на самолета Лолита. Наскоро след това се самоубила.

30

До 29.

преди 4 години

Как са взели дипломи ли?Ами продават ги на килограм или ги подаряват срещу услуга.А колкото до случая.И за Епстайн важи закона омерта-Който не мълчи ще умре.Няма значение от каква националност е проговорилия.Световната мафия не прощава и на себе си,ако някой реши да проговориПари и власт,това е целта на живота имНяма вече чест,родина и доблест.Пари и власт,власт и пари,това е мотото на световната мафия.За тях другото са подробности от ежедневието на обикновения човек.И изобщо не ги е еня за него

29

Дедо

преди 4 години

Тия "журналист" могат да пишат само пряка реч.За преводи,анализи и заключения се иска мисловен процес,ама тук го НЕМА!

28

Дедо

преди 4 години

Тия *** могат да пишат само пряка реч.За преводи,анализи и заключения се иска мисловен процес,ама тук го НЕМА!

27

Анонимен

преди 4 години

Не е жив.. Не им трябва жив. Тези фейкове ги пускат те чрез разни говорещи тамагочита.

26

Анонимен

преди 4 години

Всеки търси адекватен отговор. Джефри Епстайн е имал приятели с доста власт като бил Клинтън, синът на кралицата Андрю и др. Тънкостта е в това, че той се е сприятелил с тях след като те са му станали тайни клиенти. Джефри им е доставял невръстни момичета в собствени самолети, наречени Лолита. Сега, след като скандалът се развихри, той стана безкрайно неудобен свидетел и на всеки е ясно кои искат да замълчи завинаги. Ако е жив, лошо за Бил, Килъри, демократичните елити. За бай Дончо е добре.

25

Анонимен

преди 4 години

Единственото по съмнително нещо от самоубийство при 24-часово наблюдение е мистерията как някои хора са взели диплома за журналисти...

24

Анонимен

преди 4 години

"Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му."Що за безсмислици са това. ХА, ХА, ХА, неграмотници.

23

SSP Alliance

преди 4 години

Никой не се измъква от това. НИКОЙ Q Q - Планът за спасяването на света https://vbox7/play:0e5629c682Космическо разкриване - Земният алианс https://vbox7/play:2e13781505

22

муспи

преди 4 години

Защо толкоз врява за един миризлив чи$***? Това да се правят разни самоубийства и убийства, да се премятат милиарди насам натам си е ежедневие на азебайджан- тюркската мафия.

21

Анонимен

преди 4 години

Я дайте малко култура, зАрежи го тоя, пишете как е софка, гринго, азис, кали, ходят ли на мaнгoфеcтa, кога ще роди азис... такива работи пишете...

20

Анонимен

преди 4 години

Ествествено, че е жив.Той и Елвис е жив, Чан Кай Ши, Хо Ши Мин и комшията, дето умря лани.Дааааам.

19

Анонимен

преди 4 години

"Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му."======================ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХХАХАХХАХААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Има още

преди 4 години

Има още страшно много ....

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Ами човек с опит е ...

16

Анонимен

преди 4 години

Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му. Той е имал приятели с доста власт в ръцете като Доналд Тръмп и семейство Клинтън, както и синът на кралица Елизабет II Андрю. Явно и бог Хавес му е приятел , щом може да избира кога да умре , след като се разкрият обстоятелствата около смъртта му или преди това.

15

Анонимен

преди 4 години

Лелееее, ама рядко срещана неграмотност се демонстрира в тоя сайт. Но по-фрапантна е липсата на логика и мислене, докато се изгражда едно твърдение в определено изречение. Явно Шоро не дава пари за умни хора, а купува дресирани бездрарници. Ама цензурата е на 6. Браво!Как ще ми обясни това ***-недочели, изречението : "Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация около смъртта му" ?***, дай да те взема на работа при мен! Ще миеш картофи до последния си ден!Моля те !

14

Светозар

преди 4 години

Дааа, бе. Елвис и той е жив.

13

Циник

преди 4 години

Аааахахаха... Абе ***... Абе душо... Как да ракрие повече информация... след смъртта си?Или е на саолета за Самарканд:-)