34

Анонимен

преди 4 години

Само който няма близки познати в Италия не знае че това е нормален етикет и хората са много физически и без да флиртуват. Там е нормално мъж да сложи ръка на рамото или коляното на друг мъж когато иска да му каже нещо. Нищо сексуално няма в това, но за чужденци е стряскащо.

33

Схемата

преди 4 години

Схемата е следната: Пробиваш с ***, правиш кинти докато си млада, после като се сбръчкаш и никой не иска и да чуе за теб и пуtkата ти, започваш да обвиняваш в насилие всички, на които си я продала срещу пари и/или влияние. Наемаш и лешояди - адвокати и хоп-готово! Холивудски мечти!

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Просташката кръвожадност на медийните и угаснали женски лешояди живна доста покрай #Metoo, още не се усещат, че отдавна са в нафталина и никой не им вярва.Какво да кажем за родното Мето, когато всеки църв..ест комуноид сменяше неграмотна деловодителка с още по-илитератна секлецалка, последните трийсетина години им викат PR-ки, най-"кадърните" близалки даже ги назначаваха на по две пи-ар-ски длъжности накуп.

31

Ана Нетрепко

преди 4 години

Срамота, всички са се наговорили. Няма начин.

30

Анонимен

преди 4 години

Оказвал натиск, в смисъл ги натискал? А защо са мълчали десетилетия?

29

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм напълно с мнението на Анна Кирилова, живеем в един ненормален свят, но все още много хора не са го разбрали това.Един приятел го осъдиха на 5 години затвор за изнасилване, защото момичето с което спал си имало приятел и той разбрал за изневярата. Ходи и доказвай после какво е било.Значи първо минаваме през нотариус и заверяваме, че всичко е по взаимно съгласие и тогава действаме...

28

Анонимен

преди 4 години

Добре, де. Богат си, известен си, талантлив си. За какво ти е да рискуваш с някакви случайни певачки? Има си компаньонки има си и луксозни компаньонки за хиляди, ама наистина за хиляди. Някои, от които, също певачки. Е, може би не оперни, *** какво значение има? Тя постановката е горе долу същата (тук само тези, които са имали гадже певица ше ме разберат). А пък и е гадничко да използваш положението си, за да изнудваш хора. Без значение мъже или жени..... Бе както и да е.

27

Пустиняк

преди 4 години

ахахаха, тук играе вече другият аршин. Ако Пласидо беше мюсюлманин, тогава ганьовистанецът ще вие за погазване на правата на жените, и колко противни на християнските семейни ценности са мюсюлманите. Но сега е друга позицията. Сега жените са си го заслужили.... Ех *** балкански, веднъж се спри и осъзнай, че не самоси приличаш на талибанин, ти си негов брат!

26

Анонимен

преди 4 години

Десетилетия наред един от най-известните и влиятелни мъже в света на операта, се е опитвал да оказва сексуален натиск върху жени.Опитвал се ? Ами ако погледнем реално всяка едан свалка,всеки флирт е опит за сексуален натиск. То ако не е така няма да има семейства,секс, деца.............Никоя не е изнасилена. Тоест ,човека си е искал а те са отказали. Само една се била съгласиласила от страх. Ами да не се е съгласявала. Тя сама си признава,че по този начин разчита да е добре в кариерата.

25

popa ot razgrad

преди 4 години

ако има престъпление, би трябвало да има и наказание...но имам чувството, че започна да се злоупотребява с тази тема...ненапразно Катрин Деньов каза, че мъжете не трябва да се лишават от възможноста да флиртуват...защото ако този процес продължи да се засилва с тази интензивност, хомосексуалните контакти ще се увеличат още повече... дори младите ще започнат да ги предпочитат, а това за мнозинството хора не е нормално...

24

Анонимен

преди 4 години

Беден означава да няма какво да ядеш и да нямаш покрив. А това, че някой не можел да отиде на море или да си позволи личен автомобил, не е никаква бедност, а мързел. Можал да направи деца, а трябва аз да им плащам морето. Айде де!

23

Въпроси

преди 4 години

До 17Ти за полиция и медии не си ли чувала?

22

Анонимен

преди 4 години

Има ли женен шеф без любовница. И тя е обикновено 30 години по малка от него и... по-слабичка с 60 килца !!!

21

Анонимен

преди 4 години

бил е млад, красив, богат и световно известенЯ стига бе, ти май не си го виждал как изглежда!

20

Анонимен

преди 4 години

То да си богат и известен не било лесно.

19

Анонимен

преди 4 години

"Щом шефа на МФВ махнаха заради показанията грозновата камериерка"Това беше повода. Причината е съвсем друга.

18

Анонимен

преди 4 години

Дърт скопец. Не го е срам.

17

Анонимен

преди 4 години

Пак питам защо въпросните "жертви" са ходили на на бизнес обеди и на гости на Пласидо Доминго? Защо не са подали сигнали през 80-те години?...Вие добре ли сте? През 80-те години даже изнасилването на деца масово не се е разследвало (не че сега е друго), да не говорим за сексуален тормоз на жена. Дори такъв израз сигурно не е имало, да не говорим за закони. Къде да подадат сигнал? Ходили са на бизнес обеди, защото това е шоубизнес, така е трябвало. А ако гъкнат, с кариерата им е свършено.

16

Въпроси

преди 4 години

До 14Ами да са подали сигнали навремето! Или поне да не са му ходили на гости. Вие, феминистките, сте много нагли! Искате законите да бъдат тълкувани само както на вас ви изнася. Не сте единствените хора на света, които имат права!

15

хммм

преди 4 години

може и мен да ме засъдят ако след време стана богат и известен, малко ли съм оправил по дискотеките. Сигурен съм че ако пробия някой ден повечето ще са сринати психически от контактите си с мен и само финансово ще мога да им се реванширам. Ако стана просяк на улицата след време надали някоя ще признае какво сме правили като ме види на улицата. Повечето жени са отвратителни по характер същества, не напразно повечето стари култури по света ги имат за нищо. Дай му свобода и ти се качва на главата.