7

Исти

преди 4 години

"Новата" методология на синдикатите е старата комунистическа: щом "Партията" не ти е дала нищо, значи си беден!

6

ннн

преди 4 години

До Анонименот бившите ссср републики без прибалтика ние сме най-богати, разходи се до Молдова, Армения или някой ...стан да видиш какво е бедност !

5

Анонимен

преди 4 години

Новата методика на РъБъ : Диша - богат е. Трябва да му измислим нов данък за плащане.Не диша - беден е. Няма далавера от него.

4

Анонимен

преди 4 години

Беден означава да няма какво да ядеш и да нямаш покрив.А това, че някой не можел да отиде на море или да си позволи личен автомобил, не е никаква бедност, а мързел.Можал да направи деца, а трябва аз да им плащам морето.Айде де!

3

Анонимен

преди 4 години

Голяма загриженост за народеца! Някой явно е взел едни добри пари за това.. Хората сигурно не знаят дали са бедни иле богати! Човекът, който няма пари да води години наред децата си на почивка сигурно не знае, че е беден!? И между другото, имам познат, който казва, че е беден, защото кара мерцедес AMG, а иска да кара ролс ройс.

2

Анонимен

преди 4 години

Всеки знае, че българите са най-бедните в света. Колкото и да лъжат герберастките медии и агенции. В Европа, така нарчената Средна българска заплата, на повечето места се взима за два или три дни.

1

Анонимен

преди 4 години

Що триете бе мекерета, не 111 позиция ами 211 по свобода на словото.