41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен42Да бе, всички виждаме какво се направи за 10 години - най-бедната държава в ЕС с най-голямата разлика в доходите на бедни и богати. Държава от които младите бягат и в която една банда краде бюджет и еврофондове. Всички виждаме много добре една умираща държава.

40

Анонимен

преди 4 години

До 42По твоята логика ако си някоя фирма топеща от доставки на газ и строителство. Това е бозаво обяснение. Измисли нещо по умно. Всички виждат, колко неща се направиха през тея 10 год. Няма нужда тебе да слушаме, като имаме очи.

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Ако си собственик на някоя от фирмите точещи бюджета и еврофондовете, то - да, ти получаваш помощи от ЕС. Ако си редови гражданин на България, ти не само, че не получаваш помощи от ЕС, но от джоба ти се пълнят европейските фондове, плащаш вноската. Освен това, заради членството и "помощите", България се отказа от мита, което уби промишленост и селско стопанство, останаха само обръчите точещи "помощите".

38

Анонимен

преди 4 години

"България се мъчи" ..Първата част на изречението е граматически правилно формулирана. Втората част на изречението "...пак да стане транзитьор на руски газ" е граматически грешна, практически невъзможна, логически абсурдна, и исторически - неслучвала се

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37България не е съюзник на САЩ, а васал

36

Анонимен

преди 4 години

До 33Няма такива независима държава. Има съюз. Тея глупсоти... независима държава е Македония.. Ей там в нищото и никой не го интересува. Ние получаваме милиарди помощи от ЕС и е нормално да се съобразяване с тях? 7 милиарда евро ни дават на 4 години. Тоя паток изобщо не е в играта за печалби. Ако неможе да смяташ научи се :)

35

Анонимен

преди 4 години

До VБЪЛГАРИЯ Е СЪЮЗНИК НА САЩ, НЕ НА РУСИЯ!

34

ЗА 31

преди 4 години

До АнонименА защо не продаде русофилите на Русия? Те са си техни.

33

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ ИМА ОБИДНО И УНИЗИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ. РУСИЯ ВОДИ АГРЕСИВНА ХИБРИДНА ВОЙНА С БЪЛГАРИЯ.

32

кон с татация

преди 4 години

То с цуни гуни и хилене не става.Трябва и подпис.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Газпром не транзитира само руски газ, а и такъв от Казахстан, Азербайджан и др. Та ако погледнеш картата ще ти стане ясно, че Украйна няма нищо общо с маршрута, както и това, че през България е най-краткият път за транзит към Европа.Ако бяхме независима държава, досега щяхме да имаме втори АЕЦ и щяхме да прибираме такси за транзит 600-700 млн. на година. Освен това цената на газа за нас щеше да бъде възможно най-ниската. Икономиката на северна България щеше да се утрои.

30

Анонимен

преди 4 години

Кво Ксро стане Турция? Ще забранят руската газ за ЕС и край. Няма от къде да влезе. Както виждаме турски поток го няма. Само бла бла бла. Малко по нежно да говорят с нас вече стават арогантни.

29

Анонимен

преди 4 години

А защо не купи руски самолети, Ердоган купи руски С-400. Много вероятно е Ердоган да стане транзитьор на руски газ и да си посрои завод за немски таратайки.

28

Анонимен

преди 4 години

До 22Медведев е пропуснал да каже, че интереса на България е руския газ да прискига по най-късия и рентабилен път до нас, а това е пререз Украйна.Не случайно газопровода през Украйна е построен по време на "братушкането" именно защото е най-изгодния за Русия, Украйна и България !

27

Анонимен

преди 4 години

ЕС спря Южен паток. И ни компенсира с пари за Балкан, които са доста. Реално ние сме напред, защото Южен поток щяхме да го избиваме дълго. А балкан го плати ЕС.България, няма как да не се съобрази с свойте съюзници, които искат газ от другаде. Това е положението. Ако Русия се беше държала по човешки с България можеше да се напънем.. Ама като ни казват от къде ни е долна азбуката :)

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКойто не е живял в Русия не е виждал мизерия

25

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че има снимка на вожда много приказки и нищо. Все едно някой да иде при английската крлица да и каже че иска да изнася пъжки за Англия и да се снима.

24

Анонимен

преди 4 години

Който не е живял е Русия ,няма как даразбере,поне нещата от повърхността.Може да е империя,но не е унижила,оби-дила никого.Баце си тръгна сопнат отМосква,при неприключило по протоколпосещение.Затова има да плащаме дълго време и да се гъбаркат с нас.Имахора ,които казват това на тиквин, аматой си мисли,че ще мине метър.И т. н.

23

Анонимен

преди 4 години

До 24Ако искат тяхна си работа. Ние сме част от ЕС и решаваме общи приоритети. Ако искат да сложим бспп, че да си направят тръбата :)Ако искат.. Други играчи, ще вземат техното място. Азарбаджайн, Турция, Израел , Египет, САЩ и др. Балкан вече е построен.. Който се включи включи.

22

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЛУЖИ ЗА ОПРАВДАВАНЕ НА ТЪПАНАРСКИТЕ КОМПЛЕКСИ НА РУСНАЦИТЕ. АКО МНОГО ЗНАЯТ ДА СИ СЕДЯТ ДОМА. НА БЪЛГАРИЯ НИЩО РУСКО НЕ Е НУЖНО, НАЙ-МАЛКО ПАЗАРИ.