151

до Гошу

преди 4 години

Всъщност, "***" много се кефят на Роската - каквото и да каже, мели в тяхната мелница. В ярост от росковите напъни изпадат най-вече либералите-демократи, щото много зле - уж от техните пък...

150

Анонимен

преди 4 години

Роската, като се сдобие с репутация /каквато и да е/, тогава да дава акъл.

149

Гoшу

преди 4 години

Много се кефя, когато Роската направи някое изказване. Всички путинoпитеци изпадат в дива ярост :)

148

Анонимен

преди 4 години

Тази физиономия ми докарва всеки път обилна морска болест

147

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХАХА ТИ ДА ВИДИШ!

146

Анонимен

преди 4 години

Какъв имидж? Какви Балкани? Балканите изобщо не са стимул за производителите, защото на Балканите масово се карат 20-30 годишни тараляски. Тоя да се скрие някъде, защото и като президент дрънкаше само глуп0сти, а сега съвсем няма спирка... Оставам с убеждението, че го канят да дава интервюта само за да му се смеят после

145

Анонимен

преди 4 години

Моля Ви свалете репортажа. Като му видя снимката и почвам да драйфам...

144

дедо Ташунко

преди 4 години

Тоя като го видя, гася компютъра. Идва ми да го строша. *** ми е много симпатична, старае се детето в професията си, но мисля, че ни бъзика съзнателно. Вероятно е сади.стка.

143

дупетат

преди 4 години

Ох,да,и пак,да, охххх....................................

142

охо бохо

преди 4 години

ха ха ха!тоя пак се изходи!

141

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Не само,че ще има завод в България,но всичко ще се повтори като в Детроит.Кой от Вас е живял на тази Земя хиляди години? В този Свят има цикличност и всеки от един трябва да измине този път. Дали сега или след 100 г.? Няма значение. Важно е всички да го направите! Да придобиете опит.Спомням си най-умните хора... всички те, накрая доказаха по емпиричен път, че във Вселената нещо много умно направлява и организира всичко.Същото се случва и на тази планета. Различен дистрикт - различно време!

140

сериозно ли Баце?

преди 4 години

В писмени отговори премиерът Борисов изброява пред изданието предимствата на българския трудов пазар, както и данъчната система и финансовата стабилност на България...***Баце много сме стабилни да трупаме пари от далавери,чакаш и швабите да ти се вържат,ама не са будали. Мислиш ли,че не са чули за изтичането на данни от НАП? Това е достатъчно да се разбере колко стабилна е и данъчната ни система''. Няма да ти повярват! Да беше писал нещо за магнолиите ти!

139

питам

преди 4 години

И защо толкова много коментари са изтрити? Написах:,, Като толкова много се пени тоя от снимката да отиде в Германия при немските шефове дето ще правят завода да ги накара тука да го направят. Само че никой няма да му обърне внимание и да изслуша глупостите му за евроатлантическа толерантност". И заради това ме изтрихте? Защо?

138

Ко? Не!

преди 4 години

Тоя *** потомствен има ли представа, че не съществува автомобилна марка в света, която да няма завод или заводче в Турция? Било за пълно производство или някакъв подизпълнител.

137

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев истински се бори за въпросната инвестиция. А другите мъпети, за които гласувате вие, червените семки, си дават и връщат оставките и ви лъжат от ден едно.

136

Десито,

преди 4 години

май е доста активна в харчлъка - а парите се топят! Та заради това и *** все по-често е по медийте!!!

135

Ох!

преди 4 години

Разбирач! Метереолог... :-))

134

VW

преди 4 години

Г-н Банов, благодаря Ви, че споделихте вашето мнение.

133

Анонимен

преди 4 години

Росен пръдледото пак се изправи пръдна и омириса Балканите

132

Бай Х

преди 4 години

До 133 ШОК"Защо платихме авансово самолети за 2 милиарда???"Защото е такъв законът при американците при първа сделка и те си го спазват.Друг е въпроса, че нашите да не казвам какви, така представиха нещата на хората сякаш това подлежи на коментар ...а то не подлежи щото е закон.