5

Sicht Punkt

преди 4 години

Файдата е, че намаляват възможностите за шантавите да намерят оръжие, примерно като ограбят дома, в който има оръжие.Абе вий така си мислите! Ти чете ли цялата статия - НЕ! В нея се пише, че за притежание на оръжие пет години затвор, само за притежание!!

4

Sicht Punkt

преди 4 години

Да де свестните ще ги върнат, но шантавите ще ги използват така, че каква е файдата, че някой е върнал оръжието си.Във оръжейните магазини, много добре знаят, кой е закупил оръжие. В Нова Зеландия е невъзможно да внесеш дори семена за разсад.Вуйна ми се опита да внесе (за дъщеря си) изеха и ги на летището. Така че, властите много добре знаят у кого има все още оръжие.И никой няма да си рискува зандана!!

3

бай сиктир

преди 4 години

Файдата е, че намаляват възможностите за шантавите да намерят оръжие, примерно като ограбят дома, в който има оръжие.

2

ай сиктир

преди 4 години

Да де свестните ще ги върнат, но шантавите ще ги използват така, че каква е файдата, че някой е върнал оръжието си.

1

Sicht Punkt

преди 4 години

БРАВО!Ето така се прави!Тръмп вместо да търси вината у хората, да предприеме същата мярка. Да, оръжието не стреля само, но като го няма и да има кой да стреля, убити няма да има. Но на САЩ ще им трябват милиарди, за да изкупят всичкото оръжие, а те гледат още да продават.Полицията да затегне контрола и да си върши работата, да защитава своите граждани, а не да ги оставят, те сами да се защитават, според субективното си виждане.