16

Бай Евстати

преди 4 години

Незнам защо си мислите че богатите са облагодетелствани или тези със по-високи заплатиаз го виждам като в пъти по-малко обещетение за всичкиняма значение заплататаидеята е да си плащате премията пък те да не плащатдори сега е мн злеГО - реално е едно нищоАвтокаско има 2 вариант. по експертна оценка и доверен зервизв първия имаш щета за 1000 лв те казват че това е за 500 лв и ти изплащат 70% от тези 500 лвдоверен сервиз ти гарантира поне 3 месеца колата да виси там и я стане нещо я не

15

Анонимен

преди 4 години

Каква е тая дискриминация, тая скапана държава е с цел само да се обслужват богатите.

14

Анонимен

преди 4 години

Eдва ли е Слави, защото той има дълга връзка с разни застрахователи :D

13

Анонимен

преди 4 години

Пак сирамаха ще е прецакан. Правят ,струват все така си променят нещата тяхната лакомия да бъде задоволена а тези дето умират при катастрохфи ,не стига че губят най-близките си ами и тези дето останат живи да ги прецакат !

12

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 11 Слави , ти ли си бе ?

11

Анонимен

преди 4 години

Някой ден, ще имам власт да им резна крилцата на всичките тези кръпопийци с гордото заглавие - застрахователи.

10

Анонимен

преди 4 години

Нека да бъдат честни и справедливиметодиките.Като не достигнал мозъчназрялост кодекса, да се каже къде е бялото поле и как ще се процедира.Тукняма как да се избегне съдът.Нени хвър-ляйте в блатото.???Тази мининална запле важен елемент за бедният,който можеда задели 20 лв на година,съответно да(няма )и( нямат)претенции при злополу-ка.Застраховането не е задълж.и неможе да е колкото превозното средство.До 10 хил- 5лв на1000.Койтоиска отделно ,договорно застрахованенегов проблем.

9

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

преди 4 години

ГЕРБ броиха 3 милиарда лева днес за самолети, които ще ни бъдат доставени чак през 2024 година, ако сме живи дотогава и ако съществуваме като държава.Сега очаквайте да въвеждат нови данъци, по-големи глоби и прочие рекет над населението.Все пак парите, които харизаха на САЩ за тези несъществуващи самолети отнякъде трябва да се избиват ...

8

Чичико Тревичко

преди 4 години

А защо не средна? Ааа да, защото не можете да я сметнете както би трябвало, по медиана.

7

Счети

преди 4 години

Ако една точка е равна на МРЗ как се доститга до 143 точки, които представляват около 80 хил. лева или средното обезщетение при такива щети ? Цялата тази методика е обвита в една мистерия, която на мен ми мирише на пореден опит да се облагодетелстват ЗК чрез намаляване на разходите за щети, вместо да вървим към подпомагане на пострадалите. И вместо да се занимават с обезщетения, да се занимат с превенция на пътя. Тогава наистина ще има полза за всички !

6

Анонимен

преди 4 години

сложете средна програмистка заплата за да е по-честно.

5

самосоигуряващ

преди 4 години

Колко е МРЗ не ми е интересува, защото плащам данъци големи, така че ако някой ще ме обезщетява мен или семейството ми задължително трябва да вземе предвид данъка който плащам. Всичко да е вързано към това кой колко допринася за обществото, ако не плащаш данък МРЗ е ОК, но ако плащас, според данъка.

4

Анонимен

преди 4 години

Аз съм на 7К.

3

House M.D.

преди 4 години

Да се чете "Минималната премия по ЗГО ще бъде 2000 лв."

2

Бръм

преди 4 години

Предлагам, не минималната, а към депотатската заплата.Хаха

1

Жоро

преди 4 години

Крайно време беше. Колко адвокати и съдии станаха милионери на гърба на застрахователните компании и за сметка на наследниците на загинали при ПТП.