41

от мен

преди 4 години

Ей сега ще си пусна нещо негово да се изкефя , да ми тръгне деня! Много поздрави на всички !

40

Gregory House, M.D.

преди 4 години

Което си е вярно, вярно си е.Всичко е до гена.Какъвто се родиш такъв си цял живот, каквото и да правиш.Има много хора дето никога не са пили, не са пушили, по жени не са ходили (по мъже също), а има няма до 50 години с инсулт, инфаркт, рак, какво ли още не.

39

R

преди 4 години

До Иво :И какви са по-точно твоите ценности. И интересно на колко си. Май си фен на Слави, дето пее 4 тона.

38

гг

преди 4 години

До Джедай МастърВ грешка си, пич. Моцарт, за разлика от Ози, има "някакво" понятие от музика. Ози няма глас, не може да пее, нито да композира. Просто е имал късмета да попадне на точните хора в точния момент.

37

Джедай Мастър

преди 4 години

Тони, Ози, Гизър и Бил са същото като Джон, Пол, Джордж и Ринго, но когато любимците ти са Андреа, Цеца и Преслава, е трудно да го знаеш. Да плюеш по Ози е все едно да мразиш Моцарт, защото не харесваш и двамата...

36

Анонимен

преди 4 години

Честно ви казвам! От какво валса го приеха за музика, музика няма!!!!Ама честно - валсът е бил считан за висша форма на простащина през 1800ната.

35

Анонимен

преди 4 години

Кокаина или те убива за 3-4 години или те прави ... Рок звезда!

34

Стефчо

преди 4 години

Рокдинозавър и голям пич.Желая му още 40 години запой!

33

Lan

преди 4 години

Ози е класа.

32

Пишманпияч

преди 4 години

Тоя па аматьор, във всяко едно врачанско село децата пият три пъти повече от него, за възрастните да не говорим. Но за разлика от деградака, след запой, на сутринта нашите хора стават и отиват на работа, а О(н)зи в клиника за рехабилитация и седи там с месеци. ***.

31

Анонимен

преди 4 години

До 42Абе ти какъв *** си?

30

Кичка Карапеееа

преди 4 години

Тоя вампир кураДига ли го или само са шора от там

29

Държавата Лайнярия

преди 4 години

До Иво 36"Може да е писал квото си иска, но за мен, с моите ценности, си остава един пиян наркоман че и джентър, нещо което ще ме е срам ако моите деца подръжават на такива неуспели аборти"И той те обича!

28

Джедай Мастър

преди 4 години

До Ивои кои са тези ценности се чудя? Може би изконните български ценности като Весна, Лепа и Цеца, да напляскаш жената в петък и грозданка с ракийка всяка вечер със салатка върку вестник?

27

Анонимен

преди 4 години

От видяните коментари виждам, че има доста задръстени хора... Не е метъла за всеки. Всичко е до култура и да имаш вкус към музиката не да слушаш помии като Рап, Чалга

26

Анонимен

преди 4 години

Метъла е еврейска музика. Христос са го измислили евреите, сатаната също, те са подсекта. Като последната каста индийци, които населяват България.

25

Nargaroth

преди 4 години

Човекът е уникално същество което се адаптира и оцелява. А до тези по-долу които плюят по метъла и каквото са се сетили - Сатаната е запазил специално място в Ада за вас изчадия.

24

Иво

преди 4 години

Може да е писал квото си иска, но за мен, с моите ценности, си остава един пиян наркоман че и джентър, нещо което ще ме е срам ако моите деца подръжават на такива неуспели аборти

23

Shagarth

преди 4 години

Не мога да разбера... Защо има коментари свързани с Русия? Абе хора това е легендарен изпълнител не некъв политик.

22

Анонимен

преди 4 години

40 години напиване. скоро ще достигне средностатистическия *** или сърб:)