8

Така е ..

преди 4 години

До шматка 7 Има неписано правило, никога не стъпвай с двата крака на пода. Винаги десния крак трябва да е или на газта , или на спирачката.Така няма да сбъркаш.

7

шматка

преди 4 години

Едва ли възрастните бъркат ***.да..лите.Те по скоро имат забавени реакции.Бъркането на педа.лите е патент на младите шофьори.

6

Анонимен

преди 4 години

И при нас е така нямаме нито един психично болен шофьор. То е една идилия по пътищата, любов и състрадание. Само при нас можеш да видиш двама шофьори да се прегръщат в знак на взаимна любов по кръстовищата.

5

Анонимен

преди 4 години

На феновете на тойтоа им трябва 2 пед.ала за спирачки

4

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

3

Анонимен

преди 4 години

Е как може да ни занимавате цяла статия с демографдската ситуация при японците и 1 изречение съврзано със заглавието и изобщо техническата част на съдържанието?!

2

Неграмотност

преди 4 години

Цитат: Оказва се, че през 2018 г. около 3500 пешеходци са загинали по пътищата в Япония, като това е една от най-ниските цифри *Крайно време е да се научи разликата между цифра и число.3500 е число, а не цифра. Цифрите в десетичната бройна система са 10 - 0,1,2,3,4,5,6,7,8 и 9.Цифра вместо число започнаха да употребяват неграмотните политици след 1989 година, а след това по техен пример и останалите неграмотници.

1

Анонимен

преди 4 години

първо, наистина ли толкова много хора бъркат газта със спирачката, че са измислили цяла система за това? Ако е вярно ... ужас!второ, подобни системи има отдавна и обикновено са част от круз контрола. Ако датчиците засекат предстящ сблъсък, а шофьора не е натиснал спирачките, колата го прави вместо него.