85

Анонимен

преди 4 години

Изгубения клиент си е изгубен клиент!!! А тази година са хиляди! Били сме били добре....Хем се лъжем, хем си вярваме.

84

Анонимен

преди 4 години

Заглавието ми звучи нещо като Извади го по-навътреХА-ХА

83

ЗНАЧИ

преди 4 години

ТВА ЖУРНАЛИСТИТЕ СТЕ БИТЕР МАГИСТРАЛКИ! ПИШЕТЕ ПРОТИВ ТУРИЗМА, ДА СЕ СЕТЯТ ДА ВИ ПЛАТЯТ И ПОСЛЕ ОБРЪЩАТЕ ПИСАНИЯТА! ПРЕДИ МЕСЕЦ ЧЕТЯХМЕ ЗА ЗАКРИВАНЕ НА ТУРИЗМА, А СЕГА ВЕЧЕ Е В РАЗЦВЕТ! НАЗАД -НАПРЕД, МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ! ТВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА!

82

Паралиата

преди 4 години

Съжаляваме ,че имате спат,ние имаме ръст,който почиваме на вън.плащаме за реални стоки и услуги, лекарства не си носим

81

Абориген

преди 4 години

Бях на гърция миналата седмица.. ами никога повече няма да отида на нашето черноморие.... септемрви пак съм там

80

Питащ

преди 4 години

Ха разберете се най-после каква е туристическата година по морето: едни казват изключително слаба, други силна...!!????

79

Иван

преди 4 години

Бате Румен е изключително интелигентен човек, учихме заедно немски с него. Изключителен професионалист.

78

Анонимен

преди 4 години

До Жан ГабенМосю Габен, аз на МТ хич не му вярвам.Де да бях само аз

77

Pilot

преди 4 години

Като изкарате няколко такива здрави години и ще се сетите , че бутане му е майката ! Ама нали и там сте се навързали като свински черва та не знам , оправия няма ! Аз съм си лесен , лятото съм в Гърция Лефкада и Закинтос, октомври е Доменикана и Мексико и зимата на ски в Алпите ! От много лакомия до тук стигнахте , скоро и зимния туризъм ще забуксува, защото сте алчни и искате с 2 месеца да забогатеете !

76

Анонимен

преди 4 години

СПИРАЙТЕ ГО ТОЗИ ХААРП,ЖЕГАТА НЯМА ДА НИ НАКАРА ДА ДОЙДЕМ НА БЕТОНОМОРИЕТО. ЮЛИ И ГОРЕЩТНИЦИТЕ МИНАХА. ЗАПЛЕСНАХТЕ СЕ ОТ АЛЧНОСТ.

75

D:

преди 4 години

Точно така, това е неосъществен успех !Няма по смешна държава от нашата !

74

Анонимен

преди 4 години

На тоя гроздето му киселее и тепърва ще му става още по-кисело. А на мутроморието и без пари да стане-няма да стъпя повече!

73

Анонимен

преди 4 години

Какво значи 105-108 % заетост ? Това означава 5 до 8 % дублиране на ререзвации и 5 до 8 % туристи ,които са платили и не са ги настанили. Предполагам те догодина пак ще дойдат ?Нармалната заетост на един хотел не трябва никога да надвишава 95-96 % защото ще има хора на които стаята не им харесва и ще трябва да ги преместят в свободна стая в същия хотел или ще има някаква повреда и стаята ще е временно затворена.

72

Ужас

преди 4 години

Истината за мен е, че нормалните туристи със заделени прилични пари за почивката, са готови и в БГ да ги дадат, но насреща вече се изисква качество и добра обстановка. Никой не иска да даде 2-3000лв за една седмица и да е гмеж, простотия, чалга и мизерия! Свят широк, информация навсякъде, хората мислят и взимат решения. Нашите псевдо хотелиери се чудят какво става. Да не говорим за ресторантите и качеството. Нормалните хора не търсят ниска цена, а качество и уют!

71

Жан Габен

преди 4 години

До Анонимен. Греши. М.г. 830 000 германски туристи посетиха Българска ривиера. Прочети статистиката на М-вото на туризма. Имаш право на критика. Най-големия проблем е липсата на работна ръка. това е. В момента Сл. бряг и Зл. пясъци са пълни с туристи, дори с български.

70

Ужас

преди 4 години

Пресни впечатления от Созопол от преди 3 седмици, края на юли - вечер на входа на стария град в 22:30 е полупразно, затворени са щандовете за пуканки, гофрети и т.н., преди 4-5г. работеха до късно вечер. Ресторантите по стената са полупразни. Питах един таксиджия как е сезона, вика слабо, ама ей сега скоро ще се засили... Има едно хубаво място малко на юг от Созопол, наистина сме доволни трета година, няма да го пиша заради реклама, но наистина става за почивка, това е моето мнение...

69

Анонимен

преди 4 години

Какво да кажем за нашето море? Човек със сериозни доходи съм- пътувам по цял свят. От време на време правим с приятели някой уикенд на нашето море около Синеморец. Почти само там останаха свестни места- например плаж Силистар. Все намираме някоя приятна виличка. Откъм заведения има доста какво да се желае- чат пат се намира нещо, което да предлага качество, но е доста рядко. По работа бях на Златни Пясъци- Интернационал. Не е зле като хотел, добро място, но по-скоро за бизнес.

68

корекция

преди 4 години

към "Подобен случай" 67Става въпрос за малък ресторант, който се намираше на ул. "Искър" в София.

67

Подобен случай,

преди 4 години

като този със сандвича, описан по-долу:Преди 6-7 г. с колега влязохме в малък ресторант близо до пресечката с бул. "В.Левски", за да обядваме. Поръчахме пилешко със сос "Рокфор".Донесоха ни чинии, пълни със силно разредено картофено пюре /от това, което се продава в пликчета на прах/, в което плуваха по две миниатюрни парченца топено сирене - парченца големи колкото костилка от маслина. Имаше и няколко късчета пилешко, колкото малки хапки.Какви туристи да привлечем с такива нагли хитринки?

66

iceblast88

преди 4 години

Какво по голямо доказателство искате за това, че има дупедати болни от Луда Крава? Трябва спешно да евтанизираме всички дупедати за да не се разпострани болестта!!! Изключително важно е спешно, в рамките на дни да бъдат евтанизирани иначе може да има бум на заразата!!! Жертвата на дупедатите ще бъде почетена с масови празненства в цялата страна и обявяването на тази дата за национален празник!!!