27

Пфф

преди 4 години

Има доказателства и МОЖЕ да получи ефективна присъда. Ама щото сме в България може и да не получи

26

Анонимен

преди 4 години

Аз преведох капаро за Приморско на къща за гости и всичко беше ок , но малко се съмнявах ,щото пращаш на някой 150лв по някаква обява , пък ако е измама ходи се разправяй ,да съдиш в царево и тн .пък и в боооокинга винаги по нещо лъжат -на картинки едно на терен друго , и в Гърция лъжат и в Италия и в Австрия всеки гледа да даде колкото се може по-малко ,а да вземе мнооого.

25

Анонимен

преди 4 години

Смятай, Елк,,е. Смятай :D

24

Странно

преди 4 години

А не е ли могло, примерно, малко по-рано да я хванат? Да речем още при първите подали сигнал и представили към него доказателства за банков превод. Тя лелката не се е крила

23

до 14

преди 4 години

Туроператор!? Няколко пъти използвах за екзотични дестинации- признавам имаха договори с хотелите и цените им бяха адекватни. Разбира се, използвах ги само, за да запазя хотел. Полетите им откъм цени бяха двойни (ако не са чартърни, разбира се). Туроператор за почивка в Европа е просто смешно. Кеф ти AirBnb, Booking и какво ли не. Застраховка? Всеки нормален модерен човек има кредитна карта, вървяща със съответната застраховка. Казвам го като пътуващ по цял свят и по бизнес, и по почивки.

22

House M.D.

преди 4 години

Защо в заглавието е написан въпросителен знак след твърдение?

21

Калкулаторка

преди 4 години

Ами крайно време беше да арестувате леля ***! Оставете измамите с почивки, да знаете тука в тоя сайт що измами публикува всеки път леля ***!!!

20

Калеко Алеко

преди 4 години

За фалшивите елки и фалшивите оферти в една правова държава би трябвало да си има и някой като Бай Ставри, само че в женски вариант, и вместо Централния софийски затвор, да се ползва женското отделение в Сливен ... !!!

19

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

КАТО ИМА БАЛАМИ ИМА И ШАРЛАТАНИ

18

Анонимен

преди 4 години

не мога да повярвам, за колко много хора "видях във фейсбук" е днешното "казаха по телевизора"

17

Анонимен

преди 4 години

600 лева за 6 нощувки за 10 души прави по 10 лв на човек за нощувка.Хем не знаят някои хора да смятат, хем пишат ли, пищат.

16

Анонимен

преди 4 години

На всеки му се е случвало да си има работа с майстори у дома си не винаги се сключва договор в началото а се разбира устно за цената. Има измамници които се възползват от това и ти дават да подпишеш договор по средата на ремонта и те заплашват, че е задължително да го подпишеш не можело без договор и накрая ти искат 11 пъти повече от договореното в началото!Ти си принуден с сила да ги дадеш защото той ти казва ние ти свършихме работа и трябва да ни платиш.ПРОКУРАТУРАТА го намира това за нормал

15

Анонимен

преди 4 години

До ГашоСега го гедам в новиние на нова и казва,че им излязло 1000 лв,по 100 лв насемейство,те били цяла тумба. ***.

14

за тарикатите

преди 4 години

Има си туроператори и тур агенти които плащат луди пари на държавата за да ги лицензира. Плащат и задължителни застраховки в полза на туристите.После понеже са коректни към държавата и обществото и ги има в официален регистър, държавата им скъсва задниците от проверки.Но тариката-българин все гледа да ги прецака и да си вземе почивка без тях.Е, който тънко минава, той двойно плаща

13

Ограбен от майстори

преди 4 години

Значи ти си си на двора а те пред вратата ти викат да ти направим покрива и изолация!Ти естествено ако знаеш какви са направо ще вземеш лопатата и ще ги подгонишАма като не знаеш с какви си имаш работа ги питаш колко искат а те те гледат в очите и лъжат. После си водят още биткаджии които те принуждават да подпишеш договор уж за гаранция и щом подпишеш се смее и ти вика дай 1500 капаро а ти превърташ а те те карат да преговаряте защото ако викнеш полиция по лошо за тебе ще ти направят мръсно

12

Анонимен

преди 4 години

Мутрнска държава мутренски жени,нищо ново на хоризонта освен нови люпилни на мутри от Бойко.

11

до покривния

преди 4 години

Като ти гледам ума , другия път ги покани и теб да оправят , не само покрива.

10

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте да разцъкват фейса и да вярвате на всичко което видите там. Пък после що ме излъгаха.

9

Ограбен от майстори

преди 4 години

Кажете схемата на майсторите на покриви, улуци, изолация така ще спестите много пари на читателите ви.Идват двама и ти предлагат ремонти на покрива изолация за дребни пари 120 и 240 лв.После си водят групата за рекет и започва изнудване каквото не сте виждали и на филм.ПОЛИЦИЯТА и ПРОКУРАТУРАТА БУКВАЛНО СПЯТ Нямало престъпление те искали ти си даваш парите.Те между другото ти дават фалшива лична карта която се установява по късно.

8

Анонимен

преди 4 години

В бг съдебна практика виновен е който е излъгАН, а който е излъгАЛ е шапка на тояга.НЕ че при т. нар. Соц е било нещо различно. Само дето е нямало метрО и банани.