39

Анонимен

преди 4 години

До 35А то в Маями(САЩ))и се стрелят няма проблеми да вземем и ние като тях. Само да позволят и ще има повече ред. То на хората им е дошло до гуша.

38

Анонимен

преди 4 години

Човека е влязъл да си пусне лодката на вода. Чудо голямо. А и на този бетонен паркинг "плаж" ли му казвате?

37

Циник

преди 4 години

Човека искал да си откачи лодката... Проблем... Огромен... Но хотелите бълващи фeкалии до плажа не са!

36

Радостин

преди 4 години

Ганьовска селяния!*** трябва да си покаже въшките за да го видят колко е въшлясъл.Съчетанието прoстак със скъп автомобил или неграмотен с мерцедес или бмв е много опасно!

35

Анонимен

преди 4 години

Аз съм гледал клипове в Маями не е забранено и джипове карат спокойно по пясъка Изглежда имат друго разбиране там

34

Анонимен

преди 4 години

гърците ползват трактори, ама никой не ги снима

33

Анонимен

преди 4 години

кога на 2 метра бетон започнахме да викаме плаж ... ужас

32

Хахо

преди 4 години

Продължение на 31 : околната среда кое е дюна ,кое плаж ,кое е държавна собственост и кое частна. Голяма "чуденка " пада ,а не си дава сметка ,че той е един от тези ,дето разрешиха строителството в посочената зона.

31

Хахо

преди 4 години

Ха-ха -ха ,мафията нагази с хотелите и ла.ната си в морето ,те се хванали ,че някой си пуснал лодката с джипа . Ами ,направете във всяко курортно селище край морето бетонни рампи от които да се пускат такива рибарски лодки и скутери. Или ,ще се попречи на далавераджиите- арендатори на плажовете да смъкват кожите на обикновенния Българин.Цял Закон за забрана на строителството в 200 метровата ивица промениха ,заради далаверата с хотелите и сега се чуди СДС-министъра на околната среда

30

Анонимен

преди 4 години

До лодкартака де, по същата логика едни други дюдове топеха лопата на багера, кофата на фадромата и шасито на самосвала във водата... да се плацика и лади на воля. И в никакъв случай да копаят пясък!

29

Роб на влаЗта

преди 4 години

Репортера ....добре написа статията но пропусна да споменеш за направените места от общината където граждани могат да си пуснат джетовете и лодките във водата...

28

Анонимен

преди 4 години

За комплексарите у нас няма граници.Затова от 20 години не почиваме в България и следващите 20 пак смятаме да ходим там, където има ред и дори бащините комплексарчета нямат думата и не се пречкат по плажове и други места за отдих.

27

asacascasc

преди 4 години

Нямам лодка, но какъв е проблема в цял свят така се прави. Защо пак се прявим на по католици от папата? Какво ще му стане на пясъка като мине кола върхиу него? Това не е резерват нали? Къде освен в България има такива глупави забрани? 5 милиарда откраднати от КТБ не е проблем кола върху пясък-национален проблем.

26

аз-ът

преди 4 години

няма, няма друг народ на света, който да му е толкова трудно да спазва правилата бе, освен българите. Всеки от вас се мисли за нещо повече и затова смята, че е изключение от правилата. А не е така-нито сте по-умни, нито по-красиви, нито жените ви са най-красиви(глупости!), нито сте надарени.. в повечето случаи селски ц*рвули, довчера ср*ли на двора при кокошките. Заради този манталитет си отивате, нито руснаците нито американците,нито евреите и иолюминатите са ви винови. българи пууу.. :(

25

Анонимен

преди 4 години

Какво е не правилното в случая. Няма друг път или начин за влизане във водата на лодка с колесар. Когато Морска администрация си реши казуса, като даде право да се изградят слипове и рампи на местни кметства или частни организации тогава може да се говори за нарушения. Навремето когато е нямало пътища и каруците се се движели по полета и ниви пак ли е било нередно. Който няма възможност да си купи лодка и никога не се е сбъсквал с държавната ни администрация говори просто защото е многозапознат

24

лодкар

преди 4 години

Абе, стига сте си чесали езиците! До този "джип" ли опряхте? На всякъде и на всеки плаж има (или трябва да има) рампа по която да може да за спускат и вадят малки лодки. Ако случайно няма рампа и някой е достатъчно луд да нагази във водата с колата си, ами к'ъв ви е проблемът?! Как моля точно ще "разруши" брега и екологията ?!? Две минути след като който и да е "варварин" е рушил брега, то прибоят ще е заличил всяко "вандалство"!Да ама друго си е да пишете гръмки статии и малoумни коментарии!

23

Анонимен

преди 4 години

Да го е страх вече човек да си пусне децата в морето да се плацикат. Все ще се намери някоя мутра да ги сгази, както са си във водата.

22

Един местен ктил

преди 4 години

До Анонимен 14За информация: бетона затваря заливчето от ляво. Да там има много хубав плаж, все още, зашото не е отдаден на концесия на някой главоч. Рампа за спускане няма. Площадката от бетон приключва на около да метра от водата. Да, полупроводника с джипа е нагазил във водата по пясък и стои върху такъв.

21

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ТО ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА НЕ В ГОРАТА

20

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има регламентирани места, където желаещите законно да спускат срещу заплащане своите джетове, лодки и т.н. Извън тези места - вика се полиция, да се оправя, както си му е реда. От къде на къде ще знам аз къде да звъня - в РИОСВ Варна, РИОСВ Каварна, РИОСВ Балчик, Русчук, селския кмет или арменския поп. Айде да заработи вече това МВР, а не като им звъннеш да викат - не е наша работа и нямаме бензин.