9

Грудю

преди 4 години

Едно време от училище винаги организираха екскурзии, всички възрожденски градове в северна и южна България. Дори в къщата на Митко Палаузов

8

Василиса Прекрасната

преди 4 години

А защо не възстановят старата черква на мястото и ? Според преданията , разрушена черква трябва да се възстанови на същото място , където е била, иначе следва запустение. Черкви се строят на специални , енергийни места.

7

Анонимен

преди 4 години

Повечето от тези възрожденци бяха масони. Както и елитът на БКП. Накратко - масони издигнаха паметници на масони.

6

Хан Тервел

преди 4 години

Полуезическо теке на българските възрожденци-масони, заради което събориха православен катедрален храм.И Божието възмездие за този град не закъсня.

5

съвременник

преди 4 години

До Свях Светихмалко по-късно я събориха 70 и някоя беше и преди това дълго време стоеше тъмна и заключена. Дано да успеем да върнем предишната му слава и достолепие на нашия град.

4

V

преди 4 години

Въпроса е защо е допуснато това и ПАК ЛИ НЯМА ВИНОВНИ ??? Щото виновните дебелеят по хранилките .

3

трезвен българин

преди 4 години

Като народ обожаваме терористи, разбойници и крадци. Затова имаме национални герои като Васил Левски, Христо Ботев, Петко Войвода и пр. пасмина ***!

2

Анонимен

преди 4 години

Това е ислямско теке. Някой се е изгаврил с възрожденците!

1

Свях Светих

преди 4 години

През 1965г. е съборена църква от комунистите за да бъде построена тази простотия. Носи се мълва че градът в ще намалява и залязва, докато църквата не бъде възстановена на същата място. В момента населението на града е по-малко от преди 1965г.