136

Анонимен

преди 4 години

И как избягваме руското влияние,че нещо не ми е ясно?Внасяме руски газ през турците и им плащаме допълнително такси.Внасяме туркменистански газ през Русия и им плащаме такси.Нещо не ми се връзва избягвянето.

135

Анонимен

преди 4 години

Този газ минава през русия , чудя се *** като Гърневски и дебелия плешивец Ал.Йорданов , че и други как не са ревнали

134

Анонимен

преди 4 години

Всичко минава през русия ! Голям провал на мутренското управление !

133

Футуролог

преди 4 години

Цойко от Банкя....от Банката на шефа на КГБ:Цанин де....Ще ни прекарва газ и петрол от съседната звездна система да заобиколиме РусияТа съседната звездна система се казва Цървена звезда Београд на Любко ПетровичЦойко от Банкя дори да се е скарал със Сретан Йосич по-подразбиране се знае че има за приятели над 1 000 югославски мафиоти дори по големи касапиЮгославия изобщо не съществува и България може да си поиска ТРИЧКОВСКИТЕ области от тях Цариброд,Босилеград и СТРУМИЦА на Заека

132

Футуролог

преди 4 години

Цойко от Банкя ли е от някоя Банка на шефа на КГБ Цанин ли се е пръкнал та тръгнало момчето с татко членуващ във БКП и репресиран дядо да изпреварва швеицарския Церн като прекара газ и петрол от съседната в космоса звездна система за да прекърши завинаги руското ениргийно влияниеДа пита татко от БКП какви ги е донасял за дедо му та и синчето да го приемат във БКПАман от такива дето дори цялата им милиционерска генералска кариера нямаше да я има изобщо ако още преди това не бяха във БКП

131

Само ГЕРБ

преди 4 години

Нова победа за България, Борисов отново изпреварва времето си. Скоро руското енергийно влияние ще бъде прекършено завинаги.

130

ББ

преди 4 години

Завод за Голфове строим,с ислямска газ ще ги поим.От три мандата асвалтирам -Това е моята родина!

129

Анонимен

преди 4 години

Щеше и газ от Израел да кара и от САЩ шистов втечнен и от Израел и от Черно море уж сонда биха там а хъба седи сух.Що така бе Винету?Нещо май не ти се връзват на приказките а?

128

Анонимен

преди 4 години

И какво ни топлят твоите разходки по света ? Народа гладен ,озлобен ,изчезващ ......той продължава с хвалбите ....

127

Анонимен

преди 4 години

Роби на Топлофикация и на Туркменистан дори ще им построим хъб ако тия искат да носят газ насам да кихат 5 млрд за хъб.

126

малиииий

преди 4 години

Мдаа Роската за малко аха аха да ни достави газ от Катар с камили, сега Баце аха аха да ни достави пак газ с якове от Каспийския регион.*** идете и към Перу там пък има лами ха ха ха *** газ не зная имат ли, може пък и да потече !!!!!КО стаааа с нашата газ от Черно мое нЪл уж щяхме и да продаваме ?

125

Анонимен

преди 4 години

Невероятните пътешествия на Гъливер в страната на великаните. А откога сме в отлични отношения с Туркменистанр че нещо не се сещам да сме иали някакви отношения.

124

Анонимен

преди 4 години

Където отиде все за газ говори но нещо друг газ освен от Русия не влиза.Тоя хъб май паметник ще е като втората атомна в Козлодуй.

123

Anon

преди 4 години

... боко дали знае изобщо кои са държавите в каспийския регион?

122

неразбрал

преди 4 години

В Банкя нали задължиха да се евтаназират прасетата? Тоя защо се крие при тюрките?

121

Анонимен

преди 4 години

Тиквения е превъртял тотално.Какво ще я правиме толкова много газ бе ? Краварски шистов ,саудитски и катарски втечнен, азербайджански и ливански в туби...Тоя невеж и неграмотен мишок съвсем е изпушил.Хюндай и Фолксваген направо се бият за необятния български пазар и висококвалифицираната ни работна ръка.То нормален човек не остана в държавата , а той фъфли нечленоразделни фрази и се хили като гламав.

120

Анонимен

преди 4 години

A песничка заедно ще запишат ли ?

119

Анонимен

преди 4 години

Се`кви сме имали, но психично болни сега ни е за пръв път.

118

Анонимен

преди 4 години

Да щото нямаме граница, иначе само гледай

117

Анонимен

преди 4 години

От около година го подозирам, но вече съм убеден. На някое от многото посещения ЦРУ или КГБ са му спиали отрова/вирус/***. За който няма лекарство или откриване, защото докторите не са го чували. Ако трябва да премахнат някого, тогава ги разбирам. Но не по такъв начинм да мъчиш всички които управлява. Имат по-чисти начини, битов инцидент, ПТП, с минимални косвени жертви, а това им е риск на професията. Да отровиш някой и го направиш откачен е чудовищно.