39

,.,.,.,

преди 4 години

Джамии и ислям нямат място в европейските християнски държави.Вън.

38

Анонимен

преди 4 години

Няма как да работиш цял живот, да ти съдират по 3 кожи от гърба под формата на разни данъци и налози, а ти да се радваш, че с тия пари отглеждат ***, които нито работят, нито искат да се интегрират. Дори напротив, искат да те асимилират.Скоро такива събития ще станат масови. Ще се опитват всячески да ги спрат, но няма как, реакцията е естествена и докато има живи, бели хора, до тогава ще има и борба за нашите си ценности.

37

Щирлиц

преди 4 години

Нека продължават да взимат лекарството.

36

Анонимен

преди 4 години

Логично Европа залитна прекалено в ляво сега пък прекалено в дясно и сменихме комунисъическия с фашистки тероризъм.Но големия въпрос е друг.Кога люшкането между крайности ще спре защото то е вредно само по себе си.А каква е истината?Трябва ли границата да е отворена-да трябва ли за всички да е отворена-не трябва ли да сме толерантни да но към всичко ли не.Ключа е в баланса.Народа ще е на страната на човека, който го предложи начално.

35

Вълнаро

преди 4 години

Бавно се пробужда народа, но ще има ефект. Този акт ще има последователи. Интересно местенце ще е Европа в близките години

34

Наблюдател

преди 4 години

Асо нямаше нагли мигранти в Осло нямаше да я има тази стрелба. Белият човек е до стената, а пред него тълпа с колове и ножове.

33

Анонимен

преди 4 години

В името на галактиката трябва да сме едно цяло без граници и расизъм. Черен да пл*щи бяла и така. Само така ще израстнем на следващото галактическо ниво. Амин

32

Анонимен

преди 4 години

сега да не се окаже, че бащата на стрелеца му е довел мащеха-мюсюлманка и нещата са се развили така, че този младеж е можел да реши проблемите само чрез стрелба?Пуснаха онези в държавата си, а те им налазиха и семействата, след което ги подлудиха и ги принудиха с оръжие в ръка да отвоюват личното си пространство в собствената си родина.май такава ще се окаже истината.

31

Архангел Псувнаил

преди 4 години

"Станалото е нещо, което не бива да се случва в Норвегия. Норвегия трябва да бъде безопасно място", каза Сулберг"То нещото е станало откакто почнахте да пускате всяка тарикат маймуннна в Норвегия. Е те точно тогава си загубихте безопасността.

30

Трагедия

преди 4 години

Слаб(2) на тоя аматьор!

29

Коце кмета

преди 4 години

Абе аматьори, имате за пример Брайвик бе, как може такова нещо? Срам за Норвегия! Както казаха в коментар 25, няма ли да има поне 50 зелки курбан, не се захващайте!

28

До Пустиняк

преди 4 години

Всичко ще си признаеш... Само подход и търпение са нужни... Вие гейовете сте "нежни натури"

27

Бау

преди 4 години

Сега ще има отмъщение и кръга се затвяря ... Въртим се в тази глупост от стотици години заради глупавите религии ... 2019 е бе хора .... света е ОГРОМЕН не сме в центъра му ....

26

Пустиняк

преди 4 години

Поредният смачкан комплексар, който ще бъде възпят от форумните нехранимайковци.

25

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето на Европа е забулено и шалварено в неизвестности.

24

До 25

преди 4 години

Каква борба, бе мишок! Твоята борба докъде се разпростира? Да лаладжийстваш във форумите. Скопени сте от комплекси! Смешни сте и жалки. Повечето хора инстинктивно се отдръпват от такива като теб, само виждайки злобните ви незадоволени физиономии...

23

Анонимен

преди 4 години

Като се има предвид написаното в 10, питам се, кога най-после ще им узреят кратунките на западняците, за да ревнат, че тези навирени минарета обиждат религиозните им чувства, както и това д/пене на обществени места там, където джамията не може да побере всички фанатизирани д/пещи се?

22

До Анонимен 28

преди 4 години

Мой близък спечели с конкурс добро работно място в неголям немски град (с около90 000 население). Беше потресен от количеството шляещи се без работа пришълци и забрадените им жени - всички на социално помощи, но и от изключителната им арогантност.Повече от една година този мой познат се мъчи да си издейства преместване в друг град, където пришълците са по-малко. По думите му, и наемът му е малко по-висок, и времето, което губи, за да иде на работа е повече, но предпочита да е там.

21

преводач

преди 4 години

"СТРЕЛБА в ОСЛОВ" на руски език значи...хи хи

20

Анонимен

преди 4 години

Русия и Путин са врагът на Запада. Отвличат вниманието към неважни събития.