113

Анонимен

преди 4 години

ББ никога не си е изпускал нервите като петербургското кьосаво джудже с дефицит на тестостерон. ББ два пъти рицарски дава кормилото на властта на заблудените русофили и те два пъти позорно катастрофират. Сега Нинова се напъва за електронно гласуване, надявайки се руските хакери да я извадят от омагьосания кръг.

112

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че България ебба мамата на руската газова офанзива. Путин неше обезумял, плю като каруцар, когато обяви краят на Южен поток в Истамбул.Сега Газпром е в цуг-цванг, моли Украйна за нов договор, а руските *** са изкрейзили от злоба.

111

Голдман Сакс

преди 4 години

хъбове+клъстъри+суапове=0

110

Деси Банова

преди 4 години

Икономиката основана на хъбове, клъстери и концесии попада в графата "виртуална икономика"!

109

Анонимен

преди 4 години

Ми тогава какво се оплакваш, щом си толкова добре в България? И аз съм добре, значи всичко е ок.

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 114Милионер си ама във виетнамски донги, левчо.Назад да тичам цял живот пак няма да ме стигнеш.С тия пет Уева на село си гУем ама дори в София си Никой а за света си като клошар.

107

Анонимен

преди 4 години

сега загробва цяла държава под аплодисментите на такива прости телета като тебТакива прости телета като мене са милионери в БГ, а такива умни телета като тебе, се оплаквате от ниски пенсии и заплати.

106

Анонимен

преди 4 години

Медведев определено не знае че ще се среща с Тиквата.

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 107Ти или си кьорав или си луд.Да сравняваш *** пожарникар с професионален разузнавач не е смешно а е !!!П.П. На снимките от "младите години" на Тиквата с пашата и други подобни Тиквата е костщми 3 размера по-големи все едно ги е взел назаем или откраднал от някъде.Куц кон си точно какъвто е Боко. И преди и сега.Лошото е че преди не пречеше на никой а сега загробва цяла държава под аплодисментите на такива прости телета като теб.Парите които окрадохте няма да ги хар

104

Анонимен

преди 4 години

Борисов е 10 пъти по добър политик и дипломат от путин. Затова съвеЦките хора в България ги е яд. Това е нормално все пак, не ги съдя.

103

Анонимен

преди 4 години

Предлагам НЕЗБАВНО този бУрисУФ да бъте произведен в почетен граждаднин на Факултета, Столипиново или там какво шведска махала има.Този удари в земята по лъжи и най-*** представители на Индия.

102

М, да ...

преди 4 години

Борисов що ходи до Туркменистан? Да види какви възможности предлага страната или да запознае домакините с проблемите на Боко Тиквата като управленец / за какъвто се представя/, т. Боко да хленчи!

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 97БРАВО!БРАВО!БРАВО!Само да допълня че освен споменатите *** бих добавил, Цвета караянчева, Румяна Бъчварова, Герги харизанов, Михаил Константинов..........т.н.Списъка е БЕЗКРАЕН.Но наистина Веждичката, Г.Марков А. Тодоров са ултра-гнусни типове.Всичките споменати се пребоядисват в цвета на всяка нова власт.Такива плазмодии са за газовата камера САМО!!!

100

V

преди 4 години

Ама как умно гледа тръби от които не разбира :))) И кво толкоз им гледа като това не са пожарникарски кранове :))) голем артист ве. Цял народ изигра.

99

Анонимен

преди 4 години

За Боко няма разлика дали е газ от г*з или от тръбата на Путин.И в двата случая гори....

98

Анонимен

преди 4 години

България няма зор за нови газопроводи, за момента ни е достатъчен този през Украйна.

97

Waffen SS

преди 4 години

Ние сме специалисти по газопроводите.Към строителството на всеки газопровод,към който сме се присъединили,винаги сме се го провалили.То не беше"Южен Поток",част от "Турски поток",Бургас-Александропулис/нефтопровод/.Ама на каква цена ще получаваме тази газ,след като трябва да мине през Каспийско море/добре,че е плитко/,Азербейджан,Турция,Гърция/колко много такси/,през маломерния конектор.Не е важно какво ние искаме,важно е какво ще заповядват истинските господари на България-САЩ и ЕС

96

Имани

преди 4 години

"Във всяко сако имам лентички - като фокусник съм"!!!:-)))

95

Анонимен

преди 4 години

Лойко Борисов ще донесе газ от Туркменистан чрез задните си части! Гладувайте за ГЕРБ! Видими резултати, невидими патреоте и комисионни!

94

Анонимен

преди 4 години

До !!! Да така е и е верно. Те са му електората. Всички що е на държавна работа или поне 80% от тех гласуват под строй. Инструктират ги особено в малките общини, проверяват ги и нима мърдане. Ха си мръднал , ха си без работа и пари за най скромно съществуване, не за живеене.