20

Анонимен

преди 4 години

и в какво ще го събират кучешкото ако? сигурно в джобчето!

19

ananio

преди 4 години

Проблемът не е в найлоновите торбички.Проблемът е в и**отите , които ги изхвърлят където си искат.

18

Анонимен

преди 4 години

Германия НЯМА переспектива (не само еко) при разкладът на нещата сега. Те си избраха път, който не води към никъде! В последните 200 години, те са разпалили не една война (две от които СВЕТОВНИ). Потопиха Европа в руини и я удавиха в кръв. Поука- нихт! Сега са на тема ВИЛКОМЕН и плюшени мечета! Заляха ни с ***, които ще ни видят сметката.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Ако гледаш откъм ресурси, дървета се засаждат. За горско стопанство сигурно си чувал. А нов нефт, като източник на пластмаса, няма откъде да вземеш. Ясно е, че когато използваш ресурс, който не се възстановява по принцип, е до време. От гледна точка на замърсяването - пластмасата не се разгражда в природата, за разлика от целулозата. А торбичките в морето и реките (и не само) си е реален проблем. А че търсят някакви политически дивиденти - сигурно е така, но в случая е за добро.

16

Анонимен

преди 4 години

А *** ще ги забраняват ли? Щото оакаха цяла Германия и я превърнаха в арабско гето.Само който не е ходил наскоро там не знае ,че немска реч се чува само от телевизора.

15

Анонимен

преди 4 години

Ами правилно, че ги забраняват. Като не ви е грижа за природата, погледнете в градовете какъв боклучарник стана. Кой ви каза, че тази екстра е за вечни времена? И не е толкова фатално това - навремето само с найлонови торбички сме пазарували.

14

Съвет към германците

преди 4 години

Като няма да има торбички, картофите, доматите и краставиците си ги качвайте на флашка!

13

Ами така е..

преди 4 години

АЙДЕ И У НАС СЪЩО....!!!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Напоследък само хубави неща забраняват .Това е толкова смешно че нямам някъде.Ако едни торбички ще прецакат планетата пази Боже какво ни чака.Смахнато време .

11

Ванката

преди 4 години

Ми добре, не е невъзможно да се живее без найлонови торбички, но с амбалажа и опаковките кво праим, като те са милиони пъти в повече?

10

захарта им се свиди

преди 4 години

Тия германци съвсем изкукаха.Дали е след като там се въведе закона за ограничаване на захарта за всички сладки изделия? Така че не се лъжете ,ако сте в Германия да си купите парче шоколадова торта. Никаква сладост няма, никаква захар.Най-много да сложат някакви парченца плод дето не са хич сладки. Безалкохолните им също са без захар.Нормалната кока-кола ( не диабетичаната) дето трябва да има захар, НЯМА грам. Затова са толкова кисели и стиснати.Не знаят как да се наслаждават на дребните радости

9

Анонимен

преди 4 години

До дона.Тогава имаше държавност,а сред народа ,човечност.Към учителипочтеност.Ставаш на крака,сваляш шапка.Всички в униформа.Всеки с рангв обществото, с грамотност вършешевсичко за хората.Бе спокойно и благо-датно.Имаше ги торбичките, но те бяхаза плод и зеленчук.Домати 8 ст.,порциякюфтета с гарнитура36 ст.Даваха храназа вкъщи.Обувки 8 лв.Стига толкоз.

8

Йеееее

преди 4 години

Германия с еко перспектива: Пълна забрана на торбичките. ще си пълнят джЕбовете с домати и краставици.

7

Анонимен

преди 4 години

Германия трябва да се забрани. Вредна за Европа държава.

6

Анонимен

преди 4 години

А памперсите кога? И презервативите също.

5

Анонимен

преди 4 години

Кихоте, имаше весели, усмихнати, чисти и спретнати хора, които се събираха често и се смееха.

4

Gogo

преди 4 години

А кога ще спрат да опаковат всяка краставица с найлон?

3

Анонимен

преди 4 години

Германците - крайни както винаги.

2

дон кихот

преди 4 години

До Роб на влаЗта''нямало торбички''......то какво ли имаше тогава

1

Роб на влаЗта

преди 4 години

В лошото и непоносимо време нямаше торбички а само мрежи и платнени чанти но...дойде цивилизацията и великият възход .Та след това хоп ...обратно 100г.назад отново без торбички.Великият възход на падащият индивид...