50

Анонимен

преди 4 години

Той преговаря без да е питал Фон дер Лайен, ще му яде г+ъза бой.

49

Анонимен

преди 4 години

Катарците щяха да правят магистрала Русе - Свиленград. Помня, като ходи в Саудитска Арабишя, самолетът му влезе на иранска територия и като ги пресрещна цяла ескадрила, напълниха гащите.

48

До 37

преди 4 години

Да не забравяме и пресконференциите му, на които обещаваше "космически" инвестиции от Саудитска Арабия, от Оман и навсякъде из арабския свят, където ходи да се разхожда и да плажува.Ако се върнем по-назад, спомням си интервютата на Александър Йорданов, който обеща "море от петрол" от близкия изток. Също така, Борисов по нотите от USA посолството пееше една песен за газопровод "Набуко", обеща и 15% по-евтин газ, заради наше находище в Черно море, а сега са поръчали и от скъпия USA газ...

47

Анонимен

преди 4 години

Какъв е този "Балгански поток" - поредния пирует, на човек, който не разбира нито кой е, нито къде се намира?

46

Анонимен

преди 4 години

оди къде оди се каде маковите полета глеа секаш саке некой по тека маков , ален маков парцел да си купи за децата за внуците да имат бяли доходи...

45

Анонимен

преди 4 години

тоя ще ни набута да плащаме транспортни такси на византийците и османците, не е ли по добре от Украина. Тия са като предадът и Донбас- пари ще им требат. все пак са ортодоксни повечето

44

славейкоо

преди 4 години

До Анонимен- Ми ти го каза? Точно като при социализма! Но тогава парите от изнесеният ток влизаха в джоба на държавата ( за здравеопазване, образование , армия и т.н.)А сега парите отиват в джоба на номенклатурата, дето разграби общонародното!

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНародът е казал- Колкото повече мърдаме толкова повече ни влиза. Изпуснахме защитницата РУСИЯ, после си нарезахме самолетите, ракетите и накрая " се отказахме от Южен поток" по препоръка на новия голям брат.Но да се знае- Където са минали РУСНАЦИТЕ се строят училища и заводи, а където е минал Чичо Сам , война и разруха!Чичо Сам пощади България, но и без война мамката ни разката! Има и рима.

42

Анонимен

преди 4 години

Абе добре че е Бойко инак ще ви питам какво ще правите.Много бързо забравихте каква разцентрована държава бяхме преди него

41

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ГОСПОДИН БОРИСОВ ИМА ХОРА КОИТО НЯМАТ И ФИЛИЯ СМАС НЯМА КАКВО ДА ЯДЬТ

40

ГРАД КОЗЛОДУ

преди 4 години

А ГОСПОДИН БОРИСОВ ДАЛИ ВИЖДА КАК ЖИВЕЯТ РЕАЛНО ПОВЕЧЕТО ХОРА В БЬЛГАРИЯ

39

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДАЛАЙ ЛАМА НЯМА НИЩО ОБЩО С ЖИВОТА УНАС

38

Нищо ново

преди 4 години

Където отиде Бойко все стават преговори за големи проекти и все газ ще пристига оттам. Накрая нищо.

37

Анонимен

преди 4 години

Каква газ като герберите прецааха енергийната система. От сутринта чез спира тока 6 пъти,,до довечера не ми се мисли. Заради жегата консумацията явно е голяма и не могат да смогнат. Все едно е комунизма и нямаме ток когато ни трябва,за да си пуснем климатика,но иначе изнасят ток навън в момента. Гадини.

36

Makedon

преди 4 години

Abe ova e Turska rabota... ne ja biva

35

Анонимен

преди 4 години

Боже! Защо не си го оставиш тоя там?!

34

Ludoto Lenche

преди 4 години

...a shte karat li 4x4 pikapi v blizost do "vratata na ada " ?!? Posle shte iazdiat kone...razbira se nashia vednaga shte pusne snimki vav Feisa. Abe idat izbori ..triabva da se pravi PR ! Sled Iujen Potok ...deto samo triabvashe da kaje " DA" .ot kade li ne se machi da dokara gaz ."Goliam intelekt "!

33

Анонимен

преди 4 години

Кво сега - Банкянския Тлъстак след като ни докара газ от Казахстан и Азърбайджан, сега ще ни докара и от Тюркменистан.Не знам дали само ще играе Танц с ятагани .

32

Анонимен

преди 4 години

Най-образованя и най-интелигентия сред простото племе.

31

Анонимен

преди 4 години

Боки си е ваш човек, няма защо да го плюете. Лукойл вместо да бъде изгонен е с 10млрд печалба годишно, на които плаща 1млн данък. А горивото съсипва всеки двигател, само япо ските и немските му издържат, но и тях ги скачва. Цацаратурата досега трябваше да е вкарал поне 1 получател на куфарчета, но това не се е случило. И реактор ви купи да прави сянка на змиите и да го къкат врабчетата. Всички пътища ги строи Доган. Всички. По руски човек от Боки няма да намерите.