25

Енгелс

преди 4 години

Що за евтина прокапиталистическа пропаганда.

24

Цветан Цветанов

преди 4 години

Това е сградата на Артекс. Не се казва Рюгьон, а Гербгьонсурат. Прокълнатият асансьор стига до терасата със сауна на 105 етаж, собственост на Пламен Иванов.

23

До Чавдар Михов

преди 4 години

Явно по логиката на авторката - щом Северна Корея е на полуостров, а и Южна Коря също е на полуостров, то двете заедна са си на цял остров!

22

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Но сградата вече не е най-високата на острова. Южна Корея отново е първенец."Ама и двете държави не са на остров.Сградата не е достигнала проектната /според дописката/височина от 1000м,въпреки,че е достроена.

21

Анонимен

преди 4 години

*** има проблем с правописа (българския), а и от там с всички учебни предмети до 4-ти клас "остров"!Все пак на хотела не са му паднали за 42г. плочките или да се е срутил, за разлика от Граф Игнатиев!Явно е, че нямат ама могат, у нас обратно имат ама ... Ха познайте какво. Приятна неделя!

20

Анонимен

преди 4 години

Дрън дрън пропаганда....

19

И какво

преди 4 години

До СтрелковТо има и клип че Севена Корея е световен шампион от 2014г.Това не значи че е вярно

18

Чавдар Михов

преди 4 години

"Но сградата вече не е най-високата на острова. Южна Корея отново е първенец."На кой остров, бе ***?

17

Стрелков

преди 4 години

Тоя дето е писал статията май е забравил, че има интернет, Ютуб и т.н.Хотела работи отдавна, хората пускат видео от него. В Гугъл-мап може да се видят снимки от стаите и т.н.То бива бива пропаганда ама това е не оливане, а о.и.ане - рядко...

16

Мдаа

преди 4 години

Този който е преписал статията е *** , по мое време е щял да стигне до четвърти клас!

15

Тц тц тц

преди 4 години

Хотелът има 105 етажа и е висок 330 метра, не знам откъде ги измислихте тия 1000 м. Най-високата сграда в света е Бурж Халифа в Дубай 828 м.За инжИнерните ви прУблеми дЪ нИ гУворим, ама въобще!инжИнери!!!!!

14

Футуреисбрайт

преди 4 години

Гьол за 2 милиарда , отсечка Хемус за само 100 години , хидроинжи нери , основен ремонт на току ремонтирания .....участък ....тоест вече сме в бъдещето.

13

хах

преди 4 години

Баси, град без реклами по блоковете...

12

Васко

преди 4 години

Какъв остров бе? Северна и Южна Корея са ПОЛУостров.

11

Анонимен

преди 4 години

Ето затова комунизмът ще е вечен,защото само при този строй на бъдещето могат да се строят хотели от по 1км. височина. И всяка година от сега нататък, С.Корея ще бъде домакин на Свтовното По ,,Скачане с Парашут от Място''. За местните ще може и без парашут.

10

Гост

преди 4 години

До УжасОтдавна българската журналистика е ударила дъното. Сега търсят багери за да продължат да копаят!

9

Пешо

преди 4 години

Сградата е с формата на ракета, а не на пирамида. Това се вижда и с просто око. Едно е да и сложиш китайско лед осветление с рекламна цел, но съвсем друго е да захраниш цялата с ток, а той не достига в севера.

8

Анонимен

преди 4 години

Бе кво се тая сев. корея ви мори бе? Ми тя на хиляда-хиляди км. от милата ни татковина, дето хората *** от глад, роми ги бият и обират, прасетата по настояване на ЕС са избити и си купуваме самолети от завод, дето не е построен още, но за това пък ги плащаме в кеш СЕГА!

7

Анонимен

преди 4 години

Били пуснали лотария ,,Червена Карта'' за Сев.Кореа преди време,ама нямало желаещи и я били спряли.

6

Аз

преди 4 години

Днес.бг "инжинер" се пише с Е - инженер!