10

Анонимен

преди 4 години

И тук ще дойде

9

Анонимен

преди 4 години

Учен, то само глупостта да беше...Ама обикновено тя върви с омраза и невежество!

8

MR Buch

преди 4 години

Важното е че има продадени 15 мил нови коли в Европа, в магазините бъка от безполезни пластмасови джаджи, когато яденето /продуктите/ тръгнат да се развалят не се раздават а се бракуват. А Земята и нейните ресурси не я интересуват нито далори нито евро. Тя планетата ще намери начин сама да се прочисти от вируса "Хора"

7

Учен

преди 4 години

Очевидно това е предизвикано от промяна в климата, която се счита, че е предизвикана от прекомерното изгаряне на горива и вредни емисии в атмосферата. Но троловете в Днес веднага го обърнаха на религиозни бълнувания и конспиративни теории (100% съм сигурен, че торнадото се случва заради последния гей парад или заради извънземните оръжия на САЩ). Не спирайте да (раз)очаровате, о вие поклонници на глупостта!

6

До 2ри

преди 4 години

Не, не им е изолацията по покривите, а медна или оловна ламарина от покривите.

5

Анонимен

преди 4 години

Най големите разрушители на климата и атмосферата са самолетите и ракетите изгарящи кислорода който дишаме!

4

Анонимен

преди 4 години

тУрнадото е рядкост и в българския език

3

Анонимен

преди 4 години

И ще чуете за войни природни стихии земетресения наводнения пожари. Цитат от Библията за последните дни преди идването на Божият син. За някои това писание в Библията ще им се стори лоша шега но уви това нее лоша шега а истината. Света стана Пародия. Управниците крадат народите мизерстват жендъри и гейо. ве парадират мъж с мъж се омъжват жена с жена се женят и най лошото разрешават им да осиновяват невръстни деца. Мислите ли че Бог ще търпи тези извращения. Не,, този свят ще бъде унищожен.

2

Анонимен

преди 4 години

Това изолация от покривите ли е, където летят парчета? Може по-зачознати със строителство да кажат.

1

Q

преди 4 години

Американците нещо са обръкали с Това климатическо оръжие срещу Русия,та чак и Европа е пострадала.