9

Баламурников

преди 4 години

Тоя не става и за квартален! Нормалните прокурори трябва да се червят,че имат такъв началник!

8

Смешник

преди 4 години

По скоро съа корупцията на високо ниво и безнаказоността ама щом си рекъл че друг е дерта явно и ти ще се занимаваш с глупости

7

Анонимен

преди 4 години

На вас от изнудване и рекетиране не политически неудобни и бизнвс неудобни хора...не ви остава време да мислите за битовата престъпност. Тя, просто не ви засяга вас.

6

83163

преди 4 години

С кражбите по домовете какво ще правим? Няма ли друга снимка на този човек? На тази прилича на брат близнак на храбрия воник Швеййк. ДИР, защо злепоставяте по перфиден начин отговорните лица в държавата?

5

Анонимен

преди 4 години

Гешев е странна птица. Може и да се окаже читав. Рядко някой от елита се сеща, че има битова престъпност и обикновените хора страдат главно от нея.

4

истина е

преди 4 години

Гешеф-та ще е много по зависим и от цацата , защото тиквуня го е хванал много здраво !

3

Анонимен

преди 4 години

Браво на грандиозния успех на гешефтурата дето е заловила някакъв изкуфял немощен старец!Малко странно е този едва подвижния да убие 56 годишен...ама хайде от нас да мине!Ще се правим че вярваме!Пишете в тефтеря към приключилите случаи!

2

родител

преди 4 години

Нямата проблеми ,а просто не искате да пипате електората на герберистката мафия ,която и вие защитавате и пазите !!За това младите българи бягат като чумави от тук !

1

Анонимен

преди 4 години

Мутра!