10

Анонимен

преди 4 години

За секс с Риби е абсолютно вярно.

9

Анонимен

преди 4 години

Всичко за зодиите е пълна измислица, някой прави пари от лековерните. Няма какво повече да се каже.

8

Анонимен

преди 4 години

Същото го писахте преди известно време, разликата е, че сега го пише "екип" , а не се подписва една"дева", която натрапва, че девата и везните са най-добри. Звучи ми познат един коментар, което ме навежда на мисълта, че се сглобяват разни теми и отговори, за да се изпълни норматив.Жалко и глупаво.

7

Анонимен

преди 4 години

АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!!!

6

Striker

преди 4 години

Хохохо! Явно някой от коментиращите е бил натирен от Дева!:)))

5

Forever

преди 4 години

Нищо съществено не е написано по темата в заглавието.За Девите, Никога няма да измамят човек,даже нямат идеи за измама,но ако ги измамите и предадете,то вие сте покойник сред живите.Не прощават.

4

Анонимен

преди 4 години

"Основното, което им пречи да са безкомпромисно справедливи, е личният им интерес." - Идеална характеристика на Лъвовете.Те наистина се извиняват, ако бъдат обвинени, че са ощетили някого, но в никакъв случай няма да тръгнат срещу интереса си. ще се извиняват, ще ви убеждават, че не са искали да ви навредят, но за нищо на света няма да тръгнат да ви защитават, ако преценят, че това може да им докара дори и дребна неприятност.

3

Везните са склонни

преди 4 години

да налагат правила, но мнозина от тях предварително съчиняват такива правила, каквито са угодни на тях самите, а другият срещу тях е ощетен и дори е един вид заробен.Не казвам, че всички са такива, но от наблюдения правя извод, че някои от тях са способни на дребни подлости и егоистична жестокост, за да осигурят собствения си комфорт.Ако някой покрай тях също е получил някакъв вид напълно заслужено удобство или справедлива печалба, те считат това за наглост, в най-добрия случай за ловка хитрост

2

Анонимен

преди 4 години

Девите са абсолютни мърлячи.

1

Dj dance machine

преди 4 години

Вярное по тоя повод искам да попитам Тотко рогашки които упорито роптае срещу баща ми да по роптая малко аз 15 години се занимавам ако не и 20 с едно нещо което развихме по онова време няколко човека та питам значи не разбирам от духова музика но комшията под нас ме разби вярно в София е но една седмица музикалния уред лиси настроива та само тонове и то определени свири смех бе това ли учим а Тотко и затова пари се вземат кои си опекъл питката а