12

Анонимен

преди 4 години

Доверие?! Трябва да си освидетелстван, за да имаш доверие в нещо и в някого тук. Изчезваща държава. Всичко бяга.

11

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези глупости....тук няма никакво доверие ,то е изчерпано ...Народа е леш в тази владелска република , многото лъжи десетки години наред от политическата класа ,съсипа не само доверието към нея ами хората вече не вярват на никого ,бедността ,недоимъкът ражда злоба !

10

Анонимен

преди 4 години

Току що намерих горната графика за периода 2001-2009та !!!Движела се е в границите м/у 0 и -20.Както се вижда от горната графика при Боко-тиквата положението е КАТАСТРОФАЛНОсъс средно ниво от -37 и НИКОГА не е стигала -20 (най-слабите показатели при Станишев и Кобурга).Хайде сега ми обяснявайте как всички са доволни като горното показва че хората са ОТЧАЯНИ.Изключваме калинките на ГРОБ. Там всичко е "тути палети"...апартаменти, къщи без гости и т.н.

9

Анонимен

преди 4 години

НСИ са на хранилката на Боко-***.Вие какво очаквате да ви кажат.Всичко е ЛЪЖА и ИЗМАМА.Всеки ден ви заливат с ФЕЙК нюз.Така оставате с впечатлението че само при вас е зле а при всички останали е "цветя и рози".Да ама НЕ казваше Петко Бочаров.МАМЯТ ви!!

8

Анонимен

преди 4 години

От снимката се видда СЛЕДНОТО :Потребителските очаквания са в ТЕЖКО НЕГАТИВНА територия!!И ......това е от 2009та до сега!!!!Умишлено са скрили данните ПРЕДИ 2009 за да не видите СРИВА от предишните нива.Това е абсолятна манипулация и стъкмистика !!!Дръпнали са ви една средна на целият десетгодишен период та да останеете с впечатлението че сте в положителна територия.Всъщност положението е КАТАСТРОФАЛНО и е така вече 10 години.А администрацията ви поднася фалшиви новини като бъркоч.

7

само

преди 4 години

само на програмистите им растат заплатите

6

Анонимен

преди 4 години

Преизпълнихме петилетката за 3 години. УРА.

5

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е НСИ да бъде закрит.Вчера ни казаха колко сме богати със средна заплата от 1740 лв./абсолютна лъжа/,а днес ни съобщават,че сме имали доверие в икономиката.Тези статистики са правени явно по поръчка от където трябва за заблуда на мат'ряла.

4

истина е

преди 4 години

Най-много расте мизерията в *** ,благодарение на слънцето-ТИКВА !!

3

ай сиктир

преди 4 години

Хайде ,хайде стига сте ни плакнали с т ъпи статии. През лятото живота е къде, къде по-лек нека да дойде зимата с новите цени на тока и парното и тогава пишете къде, кой как е.

2

Анонимен

преди 4 години

Расте доверието в това,че всеки ще емигрира който досега не е емигрирал това доверие расте

1

House M.D.

преди 4 години

През следващите 12 месеца планирам да закупя форт Кнокс. Събирам залагания дали това ще ми се удаде.