19

ognyanz

преди 5 години

До Аааа, не!: Съгласно закона ако някой бъде нападнат с камъни той също може да се защитава с камъни. Така че полицейските коли могат да бъдат оборудвани с метателни машини, а полицаите - с прашки.Това разбира се е несбъдна работа, но патриотите са в управляващата коалиция и имат право да на законодателна инициатива. Нека да внесат законодателно предложение да се разреши употребата на оръжие от полицията в подобни случаи.И наистина, кога ще научим какви са били последствия за нападателите.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Кой ти е казал, че са милионери?Или си се цанил за инфлуенсър? Каква ти е надницата?

17

Аааа, не!

преди 5 години

човекът призовава към промяна в закона, която е НАЛОЖИТЕЛНА !!!Не може да се реагира по друг начин, когато тумба ос.кот.ели пр.и.мати се опитват да убият полицаи, в момент, когато последните са на служба и си вършат работата. Ако те ударят със силно метнат камък, може да те убият, осакатят или обезобразят. Как така полицаят да няма право да брани живота си?!Някой ще ни информира ли каква е била санкцията, наложена на мятащите камъни? Те наказани ли са?И какво се случва у нас изобщо?

16

bafff

преди 5 години

абе, не харесваш герб и вмро и т.н. ама нямаш алтернатива, а сега Слави ти бил алтернатинава, но не и Нинова. Добре ли си???? Чатваш ли какво е Слави, кой е зад него, кой го финансира?? Ами той си е патерица на герб така че гласувай директно за герб какво го усукваш. Ама вие с промитите от герберските медии мозъци толко си можете, затова не виждате Нинова алтернатива и плюете заедно с тях, ама заслужавате си, нека има още лапачи край герб

15

Анонимен

преди 5 години

Като чувам кои ще са му кандидатите за кметове ................... дотука беше. Ама той ще си пълни гушата още пет години в ЕП.

14

Българка

преди 5 години

До фффНакъде напред да върви? Посоката му е само една: надолу и към забрава. Той в казарма не е ходил и се е скатавал години наред, за използване на оръжие ще ми приказва...

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя май скоро ще раздава пици наистина, както излъга малко преди евровота, за да се направи на човек от народа. И той, и цялото ВМРО са просто поредните увиснали на държавната ц-ицка (и не само) и само цоцкат ли, цоцкат. Не харесвам Слави никак, но вече наистина се надявам да успее да измете цялата тази *** от парламента, начело с ГРОБ.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Съвременни бай****, преоблечени като патриоти. Реваха срещу гетата, а пазаруваха гласове оттам."И аз рева от кромид лук, ама го обичам в салатата.

11

Анонимен

преди 5 години

До ффф"ангеле , смело напред! винаги ще има лаещи ...."Ами да, кучетата лаят по минаващите го.да.

10

Ахаха

преди 5 години

Ачката Джамбазка се опитва визуално да го докара визуално на Химлер и въпреки че има някво близост от гледна точка на садистичната социопатия, която излъчват, Ачката все пак остава повече в комедийния спектър, като хер Глиг. Ахахаха, колкото и шкембе войвода може да се докара като Гьоринг, ахаха!

9

ффф

преди 5 години

ангеле , смело напред! винаги ще има лаещи ....

8

Анонимен

преди 5 години

Оставете Джамбазки на спокойствие, човека мина през няколко партии, за да си намери място под слънцето и да получи финансово благополучиие, а сега се очертава Слави да измести "патриотите" и пак трябва да сменя партия. Не му стигат грижите как да върти опашка, така че да се хареса на поредната партия, в която ще се намести, ами и глоби му налагате.

7

Анонимен

преди 5 години

Чл. 108 а, от НК: "Който с цел да създаде смут и страх в населението или да заплаши, или да принуди орган на властта, представител на обществеността или представител на чужда държава или на международна организация да извърши или да пропусне нещо..." По този член повдигат обвинения на работещите в Тад-груп. Защо по същия член не повдигнат обвинение на Джамбазки, а го наказват само с глоба?

6

Анонимен

преди 5 години

Съвременни бай****, преоблечени като патриоти. Реваха срещу гетата, а пазаруваха гласове оттам.

5

House M.D.

преди 5 години

От заглавието не става ясно дали боновете са съкровищни или касови.

4

Петров

преди 5 години

Само така с платените патриоти.

3

Анонимен

преди 5 години

Кое не е вярно в изказването на Джамбазки? Да не би вече да е подсъдно казването на истината?

2

Дилбер Танас

преди 5 години

ЦИК къде цикли докато МВРО купуваха цели избирателни секции. Това сега си в направо реклама срещу някакви си 2 бона. За шайката присвоила имотите на истинската ВМРО това не за пари.

1

Анонимен

преди 5 години

джамбазки на тая снимка си показва нагледно сантиметрите.