16

Dj dance machine

преди 4 години

Същото като един жокер селски тип инвитро правеики наи *** парти в квартал дикисан от пет години насам незнайно този умник на природата земя е пълен смех музиката му е лето 1980 година а за сричане да не говорим обаче какво е лошото всяка година община Ловеч ги лансира т.е двама трима природни хора тъи като са на някого е питам аз тия докога само пари ще взимат

15

Анонимен

преди 4 години

Това оценяване трябва да изчезне. Детето трябва да има желание да ходи и да учи нови неща свързани с днешното време и бъдещето....И аз мислех така, докато не започнах да водя занимални в Германия. Деца, които официално учеха английски от три години без оценки, не знаеха нито една дума, нито как изобщо се произнасят, нищичко. Просто минаваха в по-горен клас. Нито едно не можеше да ми обясни какво точно учат по немски в момента. Без учебник, с хвърчащи листове. Говоря за държавни училища.

14

Анонимен

преди 4 години

Какви технологии!ще ги правим овчари!

13

Анонимен

преди 4 години

не ги учете на технологии. така един ден африканци ще дойдат да ги доучват.

12

Анонимен

преди 4 години

Срещнах моя позната , майка на две прекрасни дечица / 2 и 4 клас/ , която сподели , че няма търпение да дойде 15.09 и да ги прати на училище , за да има повече свободно време за себе си . Т.е нагласата за училището е като за безплатна занималня и гледане на деца . Колкото до технологиите - започнеш ли веднъж , няма спиране .Те са като дрога . Затова и повечето деца гледат като зомбирани в училище и им е скучно . Н о за съжаление учителят не е циркаджия да ги забавлява.

11

Анонимен

преди 4 години

Слагате минуси ама фактите говорят повече от вас. 2 милиона имигранти, дъртите немогат да си пуснат компютъра камоли да ги вземеш на работа. Децата нямат никакъв интерес към даскалото (аз лично ги разбирам отлично. Аз нямах желание преди 15 год да им слушам тъпотиите) , а са умни деца и работят на телефони от 4 - 5 годишни. Уникални деца има, но за жалост уникално тъпиии възрастни има. Както беше и аз, като бях ученик. От моя курс 2002 само 7 човека са в България! Другите нямаха работа и замина

10

Анонимен

преди 4 години

Учат децата на пълни тъпизми и ги настройват срещу образованието със смешните им оценки. Това оценяване трябва да изчезне. Детето трябва да има желание да ходи и да учи нови неща свързани с днешното време и бъдещето. Не да ходи с бележника в страх да не му напишили 3ка и живота ми свършвал. Време е родителите да се събудите и да поискате промяна в образованието или просто децата ви ще моят чиниии на вън след 10 15 год. Това е.

9

Анонимен

преди 4 години

Няма какво да се лъжим. Образованието е в задънена улица. Учат се неща отпреди 50 години. Никой не го вълнува турското иго или 10000 произведения и какво искали да кажат авторите. На мен ми ги обяснаваха тея мантри преди 15 год даскалите сега ми звънят внуците търсили работа... Дали имало в ИТ сектора.Защо бе даскали? Нали вадите кадри? Насочете ги към тея дето търсят чели подигото, светилника, геометрия, биология? Нали твърдяхте, че там било бъдещето, а компютрите щели да ни направят 2каджии?

8

баща

преди 4 години

До ИнженерЧе, не си инженер, а дасдаличка-комформистка е ясно ! Радвам се, че не те кефя !

7

Инженер

преди 4 години

До 1 бащаКато те гледам и ти какъв си баща - майка плаче.

6

родител

преди 4 години

И най-високите технологии не могат да компенсират интелектуалната импотентност на даскаличките ! Те продължават да облъчват децата с лъжата, че сме били роби на турците, освободени от руснаците. Те продължават да създават ценностна система на децата, като им втълпяват, че Андрешко е положителен герой !....А за "учебниците" съставени от три неизвестни каки, седнали на бутирка Бейлис, никоя с д.р до името си да не говорим...

5

Анонимен

преди 4 години

Резултата от днешните заблуди и технологичните играчки, ще даде плодове след 20+ години. Тогава ще ми е интересно, какви ще ги дъвчат днешните слепи консултанти.

4

Анонимен

преди 4 години

Технологиите помагат на децата да вникнат в същността на нещата и да разберат за престъпленията, които резидент румен радев ветото върши срещу собствения си народ и държава!Чрез технологиите децата могат да разберат с един клик как бащата на нищоправеца със заплата 11 000 лева сгази като куче един инвалид с 400 коньовия си Мерцедес АМГ и после като мишка се кри вътре, а с връзки беше набеден за виновен клетият обездвижен човечец!А в същото време деса любовницата харчи народен лев!ОСТАВКА!

3

Анонимен

преди 4 години

не правете от децата си люзери.по-малко забрани, повече игри и забавления.

2

Анонимен

преди 4 години

Децата не трябва да им се дават такива работи ,че ще се подлъжат да станат програмисти.аз програмистите не ги понасям.

1

баща

преди 4 години

Българските училища са обсебени от полуграмотни, меркантилни, муфтаджийки даскалички- ***. Тази професия е хипер-ултра-феминизирана ! Коства нечовешки усилия на бащите да декомпенсират кифленското поведение, което насаждат тези алчни неграмотници."ще те изкажа! познато ли Ви е?" Малцина успяват. И после пискат за връщане на казармата. Не, на 18 вече си оформен характер, казармата би задълбочила проблема !