13

Анонимен

преди 4 години

Наркодържава под закрилата на ООН. Ще ги приемат в Европейския съюз, за да имат достъп до общия пазар на 500 милиона дрогари европейци.

12

Анонимен

преди 4 години

американците си окупираха Косово и създадоха наркодържава. Пазаят си я даже с военна база. Затова беше цялата патардия там.Някой още да не е разбрал?

11

ист

преди 4 години

стар виц - на всеки 30 секунди албанската подводница се показва над водата, за да си поемат дъх гребците.

10

Анонимен

преди 4 години

"Медии определят Албания като наркодържава в Европа"Не са далеч от истината и косовското им разклонение се занимава със същата дейност.

9

Анонимен

преди 4 години

За-палети ги заедно с под-вод-ни-ца-та,барабар

8

Victimized

преди 4 години

Където има силно американско присъствие в държави от 3-я свят винаги там се пренасят наркотици. Афганистан умножи износа на хероин след окупацията. Те и за това се биха с талибаните, понеже те унищожаваха нарко продукцията по религиозни причини, САЩ отидоха там да си го пазят както и да са по-близо до Иран и Ирак....Знаете ли какво стана след като арестуваха така страшния нарко бос Ел Чапо? Потока на наркотиците от Мексико се увеличи.Сами си правете изводите.

7

WIC

преди 4 години

Албания и Косово са Наркодържави на САЩ Мафията . Завоюват Територи и ги Признават - Първата Държава Признала Косово е България -= ГЕРБ е Наркомафия .

6

Катила

преди 4 години

Докато се занимавате сАлбанците , в Сицилия вече са акостирали няколко такива подводници. Белла Италия, тут де ле гранде мафиото.

5

Цецо

преди 4 години

Следващия път ще пробват с българска, но чак след като я ремонтират... :)))

4

Анонимен

преди 4 години

Я па тия медии откриха че водата била мокра. Албанците се занимават с дрога още когато никой незнаеше какво е това наркотик. Държавата и народа от това живеят това им е поминъка. Какво произвеждат какви стоки изнасят та те нямат и селско стопанство за заводи не са и чували. Къде сте видяли Албанец да работи. Те са само по алъш вериша купуват и препродават.

3

Анонимен

преди 4 години

Нашата мафия пък не се занимава с такива рискови операции а направо си краде милиардите без да се цапа с един два подписа и парите са отишли в определена сметка в чужбина!

2

Че нали

преди 4 години

ПИНДОСИТЕ са зад тях и им осигуряват чадър!!!

1

Джедай Мастър

преди 4 години

Не е трябвало да ползват албанска подводница (от тези дето изплуват през 30 сек, за да може гребците да си поемат въздух). Така са ги хванали.