63

петър волгин

преди 4 години

До Патриот не от ВМРО Да и от България са откъснати западните покрайнини Българска морава македония

62

Анонимен

преди 4 години

"Индийските военновъздушни сили потвърдиха, че един от техните самолети руско производство МиГ-21 е свалил изтребител F-16 американско производство на пакистанските военновъздушни сили."

61

Малко Факти

преди 4 години

Няма случай на свален F16 от МиГ 29 а обратното десетки пъти !

60

Анонимен

преди 4 години

Сръбските милитатисти все още сънуват София-Плевен-Лом-Ихтиман-Самоков-Велинград. Все още говорят за шопски, граовски, торлашки и пр нации. Трябва да внимаваме, да издирим петата колона и да я ликвидираме На ВЪРБЕ, както казват препатилите словенци. България над всичко! Смърт на предателите!!!

59

Анонимен

преди 4 години

Кви избити мирни сърби! НАТО им отне територии!

58

Х

преди 4 години

Какво НАТО бре? Малко ли мирни сърби бяха избити от американците, че сега и НАТО им набутват! Далеч от американците и ще са много по-добре!!!

57

славянин

преди 4 години

Трябва да си свръхкомплексиран, за да се буташ да влизаш в тюрлюгювеча нато!

56

Анонимен

преди 4 години

Сърбите винаги са се възползвали и от истока и от запада.Флиртуват малко с едните после с другите и когато двата лагера започнат да се надпреварват за влияние над сърбия тя безпристрастно отваря широко джобовете си.

55

Сибиряка

преди 4 години

не плюйте по Русия,че ще ви е.. мечката

54

kak beshe ...

преди 4 години

"mai_na_ta im na zapadnite "eksperti " !!!

53

haha

преди 4 години

Фашиска Просияhahahhahahha, Are you talking about your new Europe???

52

haha

преди 4 години

До 54Газпром вече се моли на украинците за нов договор за транзит до 4224 година.hahahahah

51

Анонимен

преди 4 години

Сърбия никой никъде няма да я вземе, защото вече са безопасна игла - заобиколени отвсякъде от НАТО, никакво военно сътрудничество не може да има с Просия. Нищо не могат да им доставят и не са им доставили все още. Всеки товар за Сърбия подлежи на проверка, ако не ни хареса, се конфискува и точка. Фашиска Просия може само да лае и да се зъби някъде иззад Украйна.

50

Анонимен

преди 4 години

След провала на Северен поток 2, а скоро и Турски поток, руските тапири ще си ядат прикладите. Газпром вече се моли на украинците за нов договор за транзит до 2024 година.

49

haha

преди 4 години

До 47Ти ли ще станеш партизанин, сериозно питам?********************************************Of course... :)

48

Анонимен

преди 4 години

Кой нормален Сърбин ще иска да е в Нато и ЕС аз поне такъв не познавам. Кои разцепиха Югославия някой имали спомен щото аз помня много добре. Единствено Сърбите защитават националният си интерес и не свалят гащите пред никой като вашите сеяндурск управници. Заради милионите които си делкат ви закопаха живи в ***.

47

Анонимен

преди 4 години

До Бате Гойко.........Царете, които направиха и поддържаха България велика в продължение на стотици години, ако знаят какво се случва в момента с управлението и населението.......Демек да, те отдавна се въртят в отвъдното, заради сърбоманщината на разни русофилстващи сърбофилчета. А сърбите ни ненавиждат с дълбока, жежка, многовековна омраза, именно заради краставиците и Сатурн, комплексирани вовеки, заради ролята която ние сме имали през вековете, а те не.

46

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи ли ще ни поведеш срещу Русия или САЩ може да не отговаряш въпроса е риторичен.

45

Анонимен

преди 4 години

Еквивалентни на МиГ-29 американски самолети са F-16Източник Уикипедия Таралясниците дето с които се заробиха сърбите са разработени '70 години на миналия век, но за разлика от F-16 block 70 не са ъпгрейдвани и в момента могат да служат като бърза доставка на чакъл и пясък.

44

Много са зле

преди 4 години

Сърбия военно е на колене -със стара , овехтяла и морално остаряла техника ! Щом се радват на 30 стари съветски танка Т 72 и на 6 подарени МиГ 29, които тепърва трябва да ремонтират, значи са много зле .........