5

Валентин Тодоров

преди 4 години

В живота на всеки истински мъж има три главни ценности.Свободата му и правато да я защитава с оръжие.За третата,съжаление му трябва ДНК тест.

4

SS

преди 4 години

ВЛАСТ,ПАРИ И ОРЪЖИЕ .ТОВА СА ТРИТЕ ДУМИ КОЙТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА.

3

Разум в сащ!?

преди 4 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-хааааааа...

2

Анонимен

преди 4 години

Идиокрацията в задокеанския психодиспансер ще доведе неминуемо до нова гражданска война. От едната страна имаме либерастите, обичащи да убиват неродени деца още в утробата им и облъчени да мразят всяка традиция като християнството, брака и т.н., а от другата страна са психодесните, бесни фенове на капитализма и оръжията, строги пазители на социалния дарвинизъм, при който оцелява само този с парите. И двата лагера се управляват и насочват от едни същи юдео-масони, контролиращи всяка медия в сащ.

1

Анонимен

преди 4 години

В конституцията на САЩ е записано, че всеки трябва да може с оръжие да контролира самозабравили се политици, които биха вършили своеволия против интересите и волята на народа! Добре звучи, нали?Няма нищо общо с нашата конституция, която дава цялата власт в ръцете на червените сатрапи, а народа вечно чака прокуратурата да му защити интересите, но това НИКОГА не се случва!