30

Анонимен

преди 4 години

На всички "бизнесмени", т.е. бандити, които дерат народа с 1000% надценки, за да си купуват кайени, панамери и цици на любовниците си, от сърце пожелавам следното: нито вие, нито децата ви да не видят бял ден. Господ забавя, ама не забравя.

29

Георги Илиев Митев

преди 4 години

СВИНЕТЕ ГИ ТРЪШНА ЧУМА. СКЪПИТЕ ДОМАТИ КАТО ГУМА. ЩЕ СЕ ХРАНИМ ЗАНАПРЕД ИКОНОМИЧНО И ЩЕ ОЦЕЛЯВАМЕ БИОЛОГИЧНО.

28

Гост

преди 4 години

Ами нормално е ,прекупвачите трябва да печелят.Всичко е БГ е така.Пройзводител и краен клиент са прецакани винаги за сметка на прекупвачите и търговците.

27

Ами, защото...

преди 4 години

.... ТКЗС-то НЕ РАБОТИ ВЕЧЕ!Всички селянчетата станаха софианци и вече БАЧКАТ на чекмедже.И ПРАВИЛНО---ДА БАЧКАТ КОМУНИСТИТЕ, ЗА ДА СТРОЯТ КАПИТАЛИЗМА!/НИЕ--ВЕЧЕ ПОСТРОИХМЕ СОЦИАЛИЗЪМА... ХАХАХААААА /

26

Анонимен

преди 4 години

В Бг кое не е скъпо, че само за доматите пишете?

25

кочо

преди 4 години

До Не купувам българскоВносни стоки в Кауфланд хахахах мали тежко болни хора, всеки ден....да от Германия са стоките там...В Кауфланд мога да вляза за бира и нищо за ядене..

24

Ха-ха

преди 4 години

До ПрограмистДокато напишеш това,загуби барем 100 лева в работно време...Ако приемем,че казваш истината,де.

23

Анонимен

преди 4 години

Цените у нас са спекулатривни.И не само на доматите.

22

А бе

преди 4 години

С доматите като с прасетата-унищожено родно производство,за да процъфтяват вносителите...

21

popa ot razgrad

преди 4 години

цената за съжаление е най-малкият проблем при доматите...сегашните домати по качество и вкус са пълна трагедия...даже е трудно да бъдат наречени домати...ни вкус ни миризма...някаква пластмаса която пък, за радост на бизнесмените, е издръжлива на транспортиране и складиране...къде са старите български сортове???

20

Не купувам българско

преди 4 години

Не почивам в Бг, не пазарувам храна и дрехи с бг. произход. Не желая да храня мутрите с моите пари. Предпочитам вносните стоки от Кауфланд. Поне там Тея които ги правят си плащат на работниците

19

Гашо

преди 4 години

Бойкот на българските стоки. Докато не се научат мушенниците

18

Борисчо

преди 4 години

От София съм. В края на Юни купих розови домати от пазар в Сандански за 2.00лв кг.а най-скъпите бяха по 2.30лв, като се прибрах на пазарите в Борово и Красно Село същите бяха по 5лв

17

Анонимен

преди 4 години

Зеленчуците са сезонен продукт, реално няма особена промяна в цената на доматите в сравнение с миналата година. А относно така наречените био домати - не се лъжете това е маркитингов трик, не си купувате качество, а един етикет на който някой си е написал био.

16

брях

преди 4 години

Гладни кокошки,просо сънуват.Некои още живеят у татово време.Откакто съществува капитализму,стоката в магазина винаги е от два до три пъти по-висока от цената закупена от производителя.То и в ресторантите цената на това което консумирате е от 5 пъти нагоре в сравнение,ако си е приготвите у дома,ама никой не риве и ресторантите пълни.Спекула има само в комунделските ви мързеливи главички!Като ви е скъпо,копайте домати,купете си хладилен камион да ги разнасяте и ги продавайте на пазара.

15

от Пловдив

преди 4 години

Имах в предвид и сами си продаваха продукцията по пазарите.

14

от Пловдив

преди 4 години

Почти всички производители на зеленчуци, които познавам се отказаха. Казват - няма сметка, едвам правим минималната заплата.И това са хора, които сами си произвеждаха продукцията. Но те в градовете взимат големи заплати и пенсии - ще плащат !!

13

Анонимен

преди 4 години

Износа е голям на качествени домати за изтока. Пътя до Москва е утъпкан и непроменен. 75104

12

хахо

преди 4 години

Щото работоспособния българин копа биткоини,а не домати!

11

Анонимен

преди 4 години

Спокойно италианците са отгледали. Дори са ги консервирали.