23

хах

преди 4 години

Това държавата да те задължава да имаш каквито и да е отношения с банка не е нормално.Само си помислете има ли начин в БГ да взимаш заплата без да дадеш част от нея на банка! Тези заплати които взимате по фиш, никога не ги получавате целите! Защото това е закона!

22

Бай Ганю

преди 4 години

Отдавна тръбят че много пари държиме по банките и се чудят как да ги откраднат. Хора теглете си парите и ги крийте ... Или ако можете си отваряйте сметки в чужбина и ги съхранявайте там.

21

Анонимен

преди 4 години

Лихвите по депозити са смешни, да. Обаче повечето работодатели - големи и малки - задължават служителите си да поддържат банкова сметка, за да им превеждат там заплатата. Кеш пара не дават. Интересно е наистина как принудително банките ще закриват сметки, ако в тях има нещо (или много нещо).

20

Анонимен

преди 4 години

Това дали няма връзка с изтичането на данни от НАП?

19

Онанимен

преди 4 години

Бих посещавал местния клон на банката, ако служителката,която ме обслужва е хубава и отиват, за да я опъна. Така бих ходил и в други банки, дори там да нямам сметки.

18

ДртПрч

преди 4 години

Мярка за неотклонение подписка.

17

ДртПрч

преди 4 години

Значи, да си преведа парите вчужбина и да закривам бг сметката!И като ми закрият сметката в банката, какво се случва с парите ми? Аз може да живея в чужбина и по бг сметката да си получавам наема нажилището, рентата на земята, пенсията и т.н. Откъде-накъде ще ме задължават да ходя да се разписвам!

16

Анонимен

преди 4 години

ако много много вземат да ни тормозят банките ,просто ще си държим парите в брой,то и без туй лихви няма

15

Анонимен

преди 4 години

До Кратункоя е тази банка дето не взима такса превод,я я издай,да си местим парите там

14

Анонимен

преди 4 години

Аз няма да отида.

13

Няма да стане

преди 4 години

Задължението да си давам парите на друг да ми ги пере е нарушение на самия закон за пране на пари. Затова ще си ги пера сам! А частна банка по презумпция представлява организирана престъпна група за пране на пари, пример КТБ! Давайки парите си в банка ставаш волен или неволен съучастник! Парите в банки са и ограничаване на свободата! Същото е и ако ни задължат да си държим сиренето и бирата в хладилника на съседа, само защото той го бил регистрирал като акционерно дружество...!

12

Кармен Младенова

преди 4 години

Малка и бедна страна с много банки,джипове,апартаменти,хай-лайф и кошмари без край!!!

11

Стойне от Чукурово

преди 4 години

Я у банка пари не държим. Утре че стане нещо и немоеш една стотинка твои пари да земеш Не ги ли виждате че сите са пирамиди и кои ги държат и"управляват"...

10

бай ганю

преди 4 години

не е ли това привикване по логично да се извършва от данъчнотоа ако клиента е без мобилност на легло или ако е постоянно живущ в чужбина?

9

House M.D.

преди 4 години

"А ако не посетите клон на банката, за да препотвърдите или обновите данните си, тя ще бъде закрита."Как така ще закрият банката, само защото не съм я посетил?И въобще, какво трябва да направят хората без банкова сметка?

8

Кратун

преди 4 години

Когато си откриваш сметка, отиваш лично и банката ти снима личната карта. За какво ще ме викат отново и отново да проверяват дали съм аз? Седят, мислят глупости и ни разиграват като маймуни! Кога ще се вдигнем най-накрая, за да ги изритаме? Глупостта им отдавна вече боли!

7

Цоциал

преди 4 години

Фашизъм в действие. Един голям Балкански концлагер. Реалните перачи, обаче няма да ги привикват защото те са надзирателите в този концлагер. Кога ли ще затворят и границите за да не може мат'риала да бяга, че на надзирателите няма да им останат бачкатори!

6

Банката на банките

преди 4 години

Ако не бяхте плашливи като мишки, и ако вземете, че НЕ дойдете, може да предизвикате достатъчно усложнения, които да поставят началото на "промяната" за която постоянно се реве насам натам.... Спрете власта на банките и ще промените световния ред!

5

Кратун

преди 4 години

Милиционерска простотия. Сега и банката ще ми поставя ултиматум да и козирувам. И без това немската банка не ми взема такса превод. Не ми трябват измислените услуги на българските банки

4

Анонимен

преди 4 години

Хахахха а ако съм извън страната 11 месеца от годината или 12? Пак нещо не са помислили или ги е напекло яко.Май ще е по-добре да прехвърля всичко в западна банка, там поне знаят какво правят.