17

Анонимен

преди 4 години

Е, баба ми беше *** от Монтанско село, не и трябваха французи и Мастър шеф, за да открие сама руколата, охлювите, гъбите в гората и гълъбите в гладните години 90-те...

16

Анонимен

преди 4 години

То едно време като е излязла пластмасата е имало огърлици от пласмасови топчета и са били по-скъпи от истинските перли...Е, времето си каза думата..Сега са за левче,а другите си държат цената.

15

Анонимен

преди 4 години

Просто четете какво пише на опаковката в ръцете ви ,а не по онлайн статиите...Не е по-трудно...И ще сте добре, и децата ви...

14

Анонимен

преди 4 години

кой сладолед още се прави от прясно мляко посочете за да си копуваме.

13

Анонимен

преди 4 години

Щом сте толкова информирани и знаете - ПРОСТО НЕ ЯЖТЕ! Какво се оплаквате? Хората продават, не ви карат насила да купувате. Правете си домашен като толкова разбирате влиянието на тези вещества върху организма. За тези, които искат нещо наистина да научат:1. Маслото също е предимно от наситени мазнини. Сигурно и масло не накусвате...2. Захарта е 100 пъти по опасна от всички останали хранителни добавки.3. Спрете да ползвате подобни онлайн медийки като източник на НАУЧНА информация.

12

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Но защо има сметанов/смях/ сладолед, а няма млечен.Нали сметаната се прави от мляко/пак смях/ и е по -скъпа от млякото

11

Анонимен

преди 4 години

"пълен с химия"Ми водата дето я пиете всеки ден няма ли химия? Колкото и да я пречиствате, пак е н2о, химия. Въздуха е химия. Ако нямаше химия нямаше да сме тук! Кого искате да сплашите?

10

Анонимен

преди 4 години

Емулгатори и сгъстители?Ох боже мой, как може да има такива опасни неща в сладолед? Тези фирми искат сладоледите им да са твърди и да разтапят бавно, но може би хората искат точно обратното!

9

Анонимен

преди 4 години

"В него има хидрогенирани мазнини, оцветители и емулгатори" - дедo ми навремето не сядаше на масата без тези неща.-----------------Дядо ти затова е докарал до 100 години, за разлика от нас, които ще видиш докъде ще стигнем с тия ***, които ядем.

8

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че сме в ЕС. Те ще се погрижат за всичко, нема се плашите.

7

Waffen SS

преди 4 години

По време на "тъмният и човеконенавистен" социализъм,на много кръстовища в София имаше едни колички,в които имаше два хромирани контейнера заровени в сух лед,пълни с млечен сладолед.Сладоледа се продаваше във фунийка,или между две тънки вафлени корички.Винаги беше с един постоянен перфектен за децата вкус.Нямаше като сега разни видове,които се отличават един от друг само по броят на "Е"-тата и шарената картинка.Чудя се защо няма млечен сладолед.

6

Да

преди 4 години

Какво ревете бе? Кой ви кара да си взимате от химията? Дом нямате ли си? Фризер нямате ли? Две ръце и малко мозък нямате ли?

5

Един

преди 4 години

"В него има хидрогенирани мазнини, оцветители и емулгатори" - дедo ми навремето не сядаше на масата без тези неща.

4

госst

преди 4 години

И какво ще последва от това,едно НИЩО,защото тези агенции само ЛАПАТ ПАРИ,а работа :ЗИРО.Разпространението на такива ХИМИИ в храните е УБИЙСТВО на народа,но по"хуманитарен и легален начин"!

3

Анонимен

преди 4 години

А БАБХ само от ликвидиране на българското животновъдство ли разбира. Ако не следят храните, да си подават оставките.

2

Св. Петър

преди 4 години

като няма мляко, еж пасти,мамЕлке!

1

Анонимен

преди 4 години

На някои места в София има фризери с руски сладолед. Истински с много мляко и сметана. Аз си го вземам от плажа в Овча купел. Цената му е около 2/2.50 лева за опаковка.