107

Mason

преди 4 години

От няколко години ходя само в Гърция на море, но миналата седмица реших да дам шанс отново на нашето черноморие в Свети Влас за 5 нощувки. Отново се убедих, че не си заслужава да плащам и стимулирам нашите родни "търгаши". Отивам на плаж и се започва: Чадър със шезлонг - 30 лева, малък Хайнилен - 6 лева, фрапе и кола - 8 лева, след това идва времето за обяд на плажа: малка пица 15 лева, шопска салата 8 лева и отново бира за 6 лева. Но цените не са ми най-големия проблем...

106

Анонимен

преди 4 години

Никога повече няма да стъпя на Българското мутроморие...

105

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха, медийте пръщат от заглавия за морето, безплатни реклами а се оказва туристи малко. Хахахах кефя се максимално и дано нетономорието да фалира.От 12г не съм стъпвал и нямам и намерение, дори да ми дават пари. Поздрави от Тасос, кана всички които искат нормална почивка далеч от надути цени, чалга и тъпотия.

104

Анонимен

преди 4 години

Да ми плащат, на море в България не отивам, а преди това ходех всяка година, понякога и по повече от един път. Рекордът ми беше три пъти по 20 дни, но това беше много отдавна. Сега от години ходя в Испания, Италия, .... и си изкарвам прекрасна почивка.

103

Анонимен

преди 4 години

Единствените туристи са самите хотелиери даже и те ходят в чужбина

102

Анонимен

преди 4 години

Канализация на плажа легла с *** кой иска кафяви акули и *** точно при *** акули никой няма да отиде

101

Анонимен

преди 4 години

Уж намалили цените а кво става 2 шезлонга станали 200 лв на ден останалот канализация храна обслужване легла и тнт няма и да го коментираме каквото и да коментираме вече е казано шише минерална вода колко беше 11 12 лв в магазина е 1 лв те не искат да го продадат шишето минерална вода за 1 лв а за 11 12 лв

100

Анонимен

преди 4 години

Неразбраха ,че и безплатно да го направят няма да отиде никой а те искат за 2 шезлонга 70 лв айде да си е .. т мамата всички ще отидат в Турция Гърция Албания Черна Гора Хърватия Италия Испания Франция и тнт

99

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя бранш винаги счита, че държавата трябва да им помага и да плаща за чартърни програми. Откъде на къде, това не ви е комунизма другари, в пазарна икономика сте, като не ставате плажовете ще са празни и край. Това е.

98

Тиквоний Велики

преди 4 години

Държавата да им осигури чартърни полети за да подпомогне туризмаАм що държавата не ви Усигури проверки от НАП,НОЙ,ДВСК и тн.Ама истински проверки,не да напълните гушата на проверяващите и пак да си веете байряка.Баси наглите ***....

97

Хохохо

преди 4 години

Бил съм почти навсякъде по нашето Черноморие и 2пъти в Италия-Сардиния и Сицилия. Да се сравняват българските курорти с италианските е просто смешно.

96

Pilot

преди 4 години

Мисля, че специалиста по русия Плевнелиев ще ги върне руснаците по черноморието,или не може да докара хамериканците !

95

The One

преди 4 години

Браво, Карастоянова, печелиш състезанието за най-много глупости, изречени за единица време!

94

Супер

преди 4 години

Като гледам как се оплакват мутрите че няма туристи и ми става много готино на душата.В Гърция и Турция туристи в изобилие.Щом в България няма туристи / има само бедни туристи/ значи проблема е в българския робовладелец.То не става да предлагате поМия на почиващите и да ги ритате за добре дошли.

93

cinik

преди 4 години

НЕ, МЕРСИ. Задръжте си го/черноморието/, аз вече си направих почивката другаде, идва време за работа.

92

Анонимен

преди 4 години

Еати наглеците. Държавата да им помагала. Ами оправете си обслужването и ще имате туристи. Не щете ли направо държавата да ви плаща нощувките, а вие само да щракате с пръсти.

91

Байконур

преди 4 години

До До байконурНа мидена ферма Дълбока, между Каварна и село Българево. Други въпроси, приятелю?

90

До 66 от Байконур

преди 4 години

На мидена ферма Дълбока., между Каварна и село Българево. Други въпроси, приятелю?

89

варна

преди 4 години

До Пламен, до Варна#88То ти харесваш и готова храна от Кауфланд, няма ли да се научите кое става и кое е една студена вода..

88

Анонимен

преди 4 години

Направи ми впечатление на Мармарис в Турция ходихме на състезание по Рали...Първо спахме в имение с топ чистота и олимпийски басейн, само за нас, казвам имение защото струваше някви милиони на тоя човек къщичката...50лв на ден на човек, ама 10 от 10 в Букинг...После долу на пристанището ядем вкуснотии морски, вина и кот има, и накрая по 25лв на човек, гледаш яхти до теб за милиони..А при даже и на някой бордюр да те настанят ще ти искат повече мутрите...Малко останаха читавите хорица с желание..