15

баба мара

преди 4 години

на секундата се спират строежите младост и люлин са проектирани 1975 съсинфраструктурата защо трябва софия да се гъчка с народ и коли като и извън софияима живот с това презастрояване ни се съсипа живота някъде лампите светятденонощно мислете на местните избори

14

ьо

преди 4 години

Толкова дълъг, колкото трябва, за да не остане и педя зеленина - в угода на строителния бранш.

13

Анонимен

преди 4 години

Строенето в зелени площи е забранено и няма нито един обект в София който да е в зелена площ!!! Това че хората са си втълпили, че всяко кално парче земя на което паркират е зелена площ показва само колко неграмотни са и хората и общинарите.

12

Waffen SS

преди 4 години

""Спирането на застрояването на зелените площи ще е дълъг процес""В замяна на това ,началото на застрояването на зелените площи беше много бърз и кратък процес при това продължителен.Даже Григор Димитров,гори от неистово желание да строи в Борисовата градина.Даже през "тъмният"социализъм никой не строеше в нея,но по-време на демокрацията ,детският кът се превърна в автокъща "Капитол",а парк се превърна в паркинг и транспортен коридор,тънещ в мръсотия,занемара и разруха

11

Американ

преди 4 години

В Бyлrapиcтaн всеки положителен процес е дълъг.В случая ще приключи, когато въпростине площи са напълно застроени.

10

Анонимен

преди 4 години

Явно се оказа, че повечето незастроени площи в МЛАДОСТИТЕ са частни парцели. Чудя се защо тогава общината продължава да ги коси и подържа безвъзмездно?Не е ли задължение на собственика това? А на общината да следи дали го подържа и ако не да налага санкции.

9

разгневен

преди 4 години

Защото когато се приемаше закона за реституцията, Соломон Паси заведе СДС да прави Атлантически клуб, и червените наложиха закона за възстановяване собствеността в "реални граници". След това си написаха Нотариални Актове на местата на починали или направо убити хора и така комунитите станаха най-богатите земевладелци в България.

8

Един

преди 4 години

Иванчева се опита да им спре далаверите , но мафията в България си каза думата. Сега яко се строи в междублоковите пространства и никой не може да ги спре. Ако пак се появи някой безпартиен герой ще го елиминират за 0 време пак.

7

Анонимен

преди 4 години

Направете една ревизия на всички придобити имоти, вижте дали собствениците са обещетени, кои са се облагодетелствали ли по закона Лучников, разследвайте ментора на този закон и всичко ще е ок. Няма заради един заврян зет с неясен произход да страдаме всички.

6

,уеишщ

преди 4 години

Десет години правили устройствен план, ама още не бил приет... Десет години

5

vin

преди 4 години

Естествено, че ще е дълъг, докато " инерститорите"- мутри, ченгета, наркобарони, общинари, де що има мръсни пари се превърнат в тухли и бетон и осерат след Черноморието и Балкана и по свестните квартали на градовете! *** си избраха себеподобна мутра, точно за да живеят в Мутроландия, да не пискат!

4

фандъкова

преди 4 години

Време за оставка. В град с един от най-мръсния въздух в Европа ние застрояваме зелените площи и Борисовата градина. Време е да "преработим ***" който са запълнили Софийска община. Явно не стават. Само приказват а действията им показват какви са в същност.

3

Анонимен

преди 4 години

Що не каже защо ще е толкова дълъг процеса, пък процеса на обикновената фризьорка дето им се опъна на далаверите го спретнаха по бързата процедура.

2

Анонимен

преди 4 години

Зелените площи са остатък от комунизма, който трябва да бъде заличен и заклеймен. Историчарите ще напишат в учебника по история, че вредните зелени площи са нарушили бита и душевността на българския народ да живее на тясно и мръсно през капитализма.

1

Анонимен

преди 4 години

Дълъг, дълъг, колко да е дълъг? Да не трае още 30 години?