54

Анонимен

преди 4 години

Айде стига с този виц, че програмистите нямат Уиндоус и никога не пишат на кирилица!Още повече смешни хакери като този дето се наака сам

53

Анонимен

преди 4 години

Изглежда този Тодоров наистина е някакъв фанатик. Или руснаците са му обещали много пари ако влезе във филма.

52

Reptile

преди 4 години

Какви ***. И... изглеждал невинен, моля ви се. И с такъв мат'рял ще борим конкуренцията в ЕС и искаме завод на Волксваген... Само височайша милост на политиците от ЕС и доверието им към Бойко, могат да прецакат така VW, ама надали!

51

333

преди 4 години

До (-_-)Вярно е, че не му е чиста работата, ама това го откриха (и то си беше ясно), когато му иззеха техниката. А поводът за това беше един Windows-ки файл, който не се генерира в операционните системи, с които работят в тази фирма.

50

11

преди 4 години

До От ГерманияТи си противоречиш, бе ***!

49

Анонимен

преди 4 години

иначе е секси..язък.

48

Германски Гербаджия

преди 4 години

Дано са ти дали достатъчно евра за ани-лингуса, който току-що се опита да направиш на властта. Кво нещо е. Няма ДС от колко време, ама доносниченца и гъ-золизци дал Бог. Браво. Няма страшно, народът е ***. Ще сте на власт още доста време. Не се напъвай толкоз. Че се на-сереш. Или че ти изпъкне некой хем-ороид. По-спокойно. Ше имате да крадете още еее-хей! Ше си уредиш и не-фелните внученца. Няма страшно. По-спокойно. Оплели сте си кошничката.

47

От Германия

преди 4 години

От постовете на троловете дето пишат под статиите може да се изведат инструкциите които са получили :- ако крадеца е от ГЕРБ и държавните институции трябва да се излее върху него цялото народно недоволство.- ако крадеца (или даже убиеца) не е от ГЕРБ той трябва да се защитава до дупка и да се изкара невинна жертва на ГЕРБ и държавните институции. Тази обработка дава добри плодове в главите на (да го кажем по-меко) не много умната част на населението.

46

Анонимен

преди 4 години

Изглежда невинен. Нещо скалъпено и изфантазирано е май това обвинение.Тия хора наистина печелят и то без да правят престъпления. Може.

45

Анонимен

преди 4 години

няма да си признае, че сектантите около завряния зет са го принудили, като му са толкова мили да си стои на топло

44

Ясен Желязков

преди 4 години

"подбудил подчинения му служител Кристиян Бойков да копира данни от НАП и да ги разпространи в интернет, за да създаде смут у населението." Интересна работа, хич не се "смутих" от цялата тая история. Едва си плащам сметките, без заеми съм, нямам и имоти. Кой се "смути", бе, наште хора? Да не би някой нещо да е сгазил лука, че го притеснява това, обикновен човек да види доходи и имоти и да извади сметачната машинка? Машинката отдавна НАП трябваше да я е извадила, не сега да си търси виновен.

43

Анонимен

преди 4 години

МВР пикчърс пръдъкшън представя: "Няма такъв НАП", гледай народе, цъкай, а вихрушката горе си върти далаверите за милиарди....

42

guchu

преди 4 години

Уж хакери и с това си вадят хляба, а всичко се пазело в лаптопа и то като доказателство. Айде стига бе ?

41

Анонимен

преди 4 години

Атаките не са от червени, а от сините - ДСБ, ОО, А за Б, Соррос, морос и всякакви чуждодържавни НПО. Кръгът "Гепитал", Трайо, Дянко, Банкера и сие.

40

Анонимен

преди 4 години

Човека взе парите и каза : " Ще видим ".

39

Анонимен

преди 4 години

Имаше един "Доктора". Този е Иван Тодоров - Хакера.

38

Анонимен

преди 4 години

ПОСЛЕДНИ КОНВУЛСИИ ЗА ГЕРБ ИДЕ НОВАТА ВЪЛНА

37

Коце кмета

преди 4 години

Дечиня, нещата не са такива. Не може да си толкова глупав, че да държиш такава информация при теб... Ако все пак си, даже и пробития НАП не можеш хакна.

36

Анонимен

преди 4 години

Вместо на свобода срещу 100 бона, Иван Тодоров се връща в ареста-------------Там му е мястото!!!!!!!В САЩ за подобно престъпление щеше да лежи минимум 20 години в затвора, а нашите власти се "нянчат" с този бок...к!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Довечера парламента заминава. Айде, елате ми. Арестувайте ме.