30

Анонимен

преди 4 години

Е как да е починал като днес в обедните новини съобщиха, че Борисов отива на посеще ние при него.

29

Анонимен

преди 4 години

От ранните години на Шкумбата когато го слушахме тайно си спомням за Гъдъо Гъдьев Съчманлиьев,отепал се от имехахахаха и тоя се е отепал братче от име Гурбангули Бердимухамедов.

28

Анонимен

преди 4 години

А пък има един друг. Той кара танкове, фрегати, в младостта си е бил даже и каратист, че и бухалки е въртял. Миротворец номер едно на Балканите. Папи с умиление го галят по главицата (след като са измили краката на няколко "бежанеца", канцлери го прегръщат... С гранотомети стреля, избори подправя... Абе кво да ви говоря, вие и така си знаете.

27

Анонимен

преди 4 години

До 28И два пъти си го преизбираме на пук на червена платена шайка :)

26

Анонимен

преди 4 години

Поредния ПР :) отз бил композитор не знам си къв ама Путин пък язди гол до кръса, и лови мечки и стреля с пушки :) Руския ПР не можете да го стигнете.

25

До 20

преди 4 години

Нашия вожд 2 пъти си дава оставката

24

popa ot razgrad

преди 4 години

на тоя мястото му е в лудницата...

23

Анонимен

преди 4 години

Този е бил зъболекар на бившия президент на републиката.

22

Анонимен

преди 4 години

А нашия е футболист, каратист и тенисист)след катера чакаме сега да покара и БТР на армията като дойдат,и f-16!Той може всичко , той е велик!

21

Анонимен

преди 4 години

Бойко защо още не са го снимали как кара състезателна кола, а само някакви си джипове?! Изоставаме от тази средноазиатска държава. Да живее БОЙКО!!!

20

Анонимен

преди 4 години

До Сата НИди в Якутия и им кажи ,че са турци ,да видиш тяхната реакция!Миналата година имаше изтъпления над търговци от републиките от Средна Азия,киргизи,узбеки и др.заради няколко изнасилвания на жени!Казваха им да си ходят в Средна Азия,въпреки ,че някой имаха руски паспорти!Ако не вярваш виж в тубата!

19

Анонимен

преди 4 години

До 18 и 19Якутите и татарите разбират турския ,колкото българите разберат какво им говори чех или украинец!Вярно ,че в Туркменистан руснаците се изселиха,защото не ги наемаха на работа с руско име!А газ продаваха на Русия защото газопреносната мрежа,от времето на СССР беше свързана с тях!Но вече не е така,Туркменистан се свързаха с Турция и вече Русия не е монополист при изкопаването на газа!

18

Анонимен

преди 4 години

И каква е разликата? И нашият върховен вожд и учител ни го дават всяка вечер по казионните телевидения как кара джип, мотокар, влак, катер... Тук сме си като в средна Азия.

17

Сата Н

преди 4 години

Цялата Средна Азия + Татарстан + Якутия + още няколко по-дребни, говорят на ТУРСКИ. Вярно, че са различни диалекти, но разликата е по-малка отколкото между Български и Македонски.

16

Анонимен

преди 4 години

До 16 Ашхабад е хубав град и само това.А ти виж в тубата и в рускоезичните сайтове за живота в Туркменистан!Населението е 5,6млн.,територия почти 5 Българии,4място в света по запаси на газ,има и други природни богатства,а повечето хора живеят като нас,че и по-бедно!Безплатният ток и вода са вече в миналото.

15

Петър Първи

преди 4 години

Вижте им стандарта на живот и тогава плямпайте. Напишете Ашхабад и вижте за какъв град става въпрос...

14

бай ганю

преди 4 години

интересно е че за тази страна не се чува почти нищо а сега излиза че има прзидент който умее да си гледа кефа с различни занимания като си играе подобно на малко дете което не може да се насити на скъпи играчки и забавни преживяванияколко ли % от ежедневието си всъщност прекарва в работа?

13

Анонимен

преди 4 години

До 2В грешка си!Туркменистан не членува в нито един военен или икономически съюз с Русия!С всички бивши съветски републики има визов режим.В близки отношения е с Турция и САЩ.

12

Анонимен

преди 4 години

До 12Паднало му е на човека и гребе с пълни шепи.Едва ли му пука за мнението на гладни бълхи като тебе, така че не се напъвай.

11

Анонимен

преди 4 години

Е то и на нашето находище в Чирмен историята му е подобна, ама газта свършила бързо.