21

до 23

преди 4 години

На сметка са в Габрово ги перат на тепавиците на Етъра и няма разходи за ток и препарати.Само 2 мармота хвърлят бельото в тепавицата и после го вадят.Яко,а?До скоро и от Видин там праха-само транспорта излиза солено!

20

odpo

преди 4 години

Заради тези некадърници в МЗ няма да има кой да ни превърже, няма да има кой да ни прегледа, няма да има кой да ни помогне при спешност... СЪСИПАХА Я ТАЯ ДЪРЖАВА!!! Ботев и Левски се обръщат у гроба заради ГЕРБ БСП/БКП и ДПС!!!!! СРАМ МЕ Е ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА!!! СРАМ МЕ Е!

19

Анонимен

преди 4 години

Факт е, че от множество далавери с клинични пътеки и лекарства, а също и понеже са си писали космически заплати и премии има директори на болници, по-богати от банкерите.Има ли начин да се провери как става това, особено в пред фалтни болници?Има ли държава, съд, затвор, справедливост?Защо държавата си измива ръцете с тези директоири, които са и угодни, щом не им се бърка в далаверите?

18

Анонимен

преди 4 години

Държавните болнице са търговски дружества, а частните се дотират от държавата!!! Пълен абсурд, а в основата на абсурда са лобистките закони

17

Анонимен

преди 4 години

дали сте, а къде изтекоха?... няма да кажете, нали това ви е далаверата, нали за това дереджето е такова

16

Анонимен

преди 4 години

Ресорният"министър"не можел да увеличава възнагражденията на медицинският персонал,не било в неговите прерогативи,Обаче в неговите "ПРЕРОГАТИВИ"е така да преустрои системата,че средствата от общественото здравеопазване да преминат в джобовете на лицата които са го поставили на този пост!

15

Анонимен

преди 4 години

колко удобно, не можели да увеличат заплатите на работниците в здравеопазването... а защо направихте болниците търговски дружества?...

14

Анонимен

преди 4 години

Да, властта правилно каза, че са дали пари на болниците, но не за хората които работят там.

13

Анонимен

преди 4 години

След 30 години социализма в главите на хората все още не си е отишъл. Каквото и да стане бягат при правителството. Никой не си търси правата от собствениците и управителите на предприатията а в този случай от болниците. Има просто обяснение за това. Безопасно е. Никой не е уволнен до сега задето е протестирал срещи правителството. Обаче никой не ще да рискува с протест срещу чорбаджиите - страха от уволнение е голям.

12

Анонимен

преди 4 години

А по колко милиона давате на месец за да пазят крадците на България от народната любов ?

11

НАРОДА

преди 4 години

НИЕ ГИ ДАДОХМЕ НЕ ЛЪЖЕТЕ ВИЕ ГИ ОТПЪНАХТЕ

10

Анонимен

преди 4 години

Ако Борисов се появи на смешния им протест,брези застаряващи тетки ще си изпочупят краката да тичат да си правят селфи с него.Така че - айде у лево.Ясни сте ми.

9

Анонимен

преди 4 години

Колко от "дадените" 80 милиона лева са взети от болниците?

8

Анонимен

преди 4 години

а защо в образованието директно направихте заплатите и сега няма значение учителч от кой град и кое училище е а за здравеопазването не може изсипахте едни 80 млн в каца без дъно и си решихте проблема

7

Анонимен

преди 4 години

Те ги дават, но болниците не могат да ги вземат. Нямат право да ги вземат. Това е пропаганда и фалшива новина. Законите не дават да ги вземат. Така могат да дават и 8 милиарда лева, със същия ефект.

6

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм че 95% от тези протестиращи сега сестри са гласували за големИО мАж Банкянската кратуна.Сега да ходят да се оплачат на Арменския поп.

5

Анонимен

преди 4 години

Не случайно Тиквата назначи за министър на Здравеопазването такъв изпечен крадец и мошеник като Ананиев - вуйчото на младия крадец и мошеник Владиславово Пеевски Домусчиев.

4

ГЕРБ дадоха

преди 4 години

80 мил. за хората които спасяват животи и 8 милиарда за хората които отнемат животи.

3

Анонимен

преди 4 години

И какво като сте ги дали, като не правите реформи тия пари пак истичат в нечии джоб, без да разбере никой. Нито пациентите са доволни, нито лекарите. Гола вода сте, некъдърници такива.

2

zeus

преди 4 години

Няма значение какво са дали, системата е като каца без дъно и именно МЗ не желае да я запуши, понеже кражбите са приоритет на ГЕРБ.