11

coher

преди 4 години

Браво бе БТВ,браво бе НОВА,как чак днес 09.07.2019 г.в 19.00 часа новините отразихте тази трагедия!!!! Ще ви кажа една тайна- прехода не е завършил за България едва сега започва!!!! Малка ви е фантазията на сега управляващите какво ви предстои!!!!

10

що за изрази имате б

преди 4 години

Написано бешеЛ Към онзи момент двойката е имала 4 биологични деца. . . След онзи момент 4 пластмасови, 3 железни, 5 дървени, а останалите са наркомани . . .

9

добруджанец

преди 4 години

Извинявните, бсп

8

добруджанец

преди 4 години

Те нещо знаят ли социалните,че и двете дублиращи се звена са държавни служители с големи заплати.Ама да нарочат българско семейство и да взимат деца са царе!Когато накажат госпожа Чернева от Силистра,осъдена от майка за неправомерно отнето дете тогава ще допринасят полза на народа.*** прости наши калинки всичките!Ако не са от България са от Герб и Дпс

7

Анонимен

преди 4 години

Великата хамериканонименан нация.... от престъпници и ***. Точка.

6

Анонимен

преди 4 години

Тук близначките - щяха да искат да ви чистят предното стъкло на някой светофар... извадили са късмет... сега с в Америка... а родителите им у нас - още берат

5

Anonimna

преди 4 години

То като се замисля тия хлапета дето ходят у нас да просят и крадат сигурно и тях ги бият яко вкъщи но в Америка поне има институции да се задействат. Тука кво същите ги гледаме мърляви мият колите по сфетофарите. Да ама у нас няма кой да обърне внимание. Горките дечица от трън та на глог.

4

избирател

преди 4 години

Тя идеята е напоследък,в България за един шамар да се отнемат децата от родителите им и да се "ПРОДАВАТ" за осиновяване зад граница!!!Е лозунга е "ЗА ДОБРОТО НА ДЕЦАТА!"!!!

3

Гост

преди 4 години

То тук по улиците социалните не знаят и не виждат какво се случва.

2

coher

преди 4 години

Българи,българи гледах днес в 19.00 часа новините на НОВА и БТВ .Нито едната,нито другата отразиха тази новина!!!! За БТВ репортажа за ято щъркели,а за НОВА някакво животно яде лакомо червени плодове са по важни новини от тази трагедия!!!!Срам и позор за тези две телевизии.

1

Anonimna

преди 4 години

Тия американци стават все по странни. Свободата им се превръща в слободия.