12

Анонимен

преди 4 години

И къде е гаранцията че след 2-3 години това няма да се повтори?Независимо кой ще е на власт...

11

Реклама

преди 4 години

Бони - обичаме месо! Тази Коледа само ние ще продаваме! Хихихи!

10

Анонимен

преди 4 години

Северна България вече е пълен леш ! Нито работа има ,народа се изнесе ,нито пътища ,комарите ги изядоха що бяха останали ,сега ги довършиха с чумата ! И това е едно от постиженията на всички които управляваха България през последните 30 години. Там където има избиратели на ДПС се дават милиони за стадиони ,за пътища ,където няма и хора ,но там Догани и Пеевски разпределят порциите а където имаше само българи те бяха натирени по цял свят....

9

Г.Осиновителя

преди 4 години

Тези прасета не са загробени, а са на кайма и салами, и сега ще се оползотворят тези 15 млн. Е обезщетения и за някои ще има двойна печалба. Мисля че това беше целта на занятието. Просто не трябваше да закачат обикновените хора. Сега на изборите народа трябва да го тури в задния двор на ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявайте САЩ имат 30 годишно свинско в резервите си и някъде трябва да го продаде така че защо да не на българите.Всичко е тактическо измислено.

7

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоЗащо затваряте границите за Имигрантите от близкия изток, не всички са Терористи.Защо пръскате против кърлежи, не всики са преносители на Лаймска болест. Защо се избиват плъховете, чумата по хората е заличена преди години?

6

House M.D.

преди 4 години

Причината да се избиват здрави животни е, че в тези райони ветеринарите страдат от тежка форма на Resistentia Mentalis, водеща неизбежно до Exitus letalis.

5

House M.D.

преди 4 години

Колега, как смеете да си въобразявате? По простота и просто*тия сте, в най-добрия случай, на второ място. Първото място съм го окупирал и няма тенденция да бъда изместен в скоро време. Забележете, че избиват животинките в Русенско, но Иван /военното министър/ никой не го закача. Това определено е двоен стандарт. ЦДВ-Съдийско знаме - София не правят нищо по въпроса и съвсем скоро ще останат без привърженици.

4

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоКогато има грип, защо обявяват "Грипна ваканция" и затварят училищата? Не всички деца са болни. Защо затварят училищата в цялата област? В някой от тях няма и едно болно дете.

3

Анонимен

преди 4 години

Проблема е в промишленното отглеждане на прасетата. Защото ги хранят с б ок л. Уци за да стават тежки по 100кгр. За месец два.

2

Тошо артиста

преди 4 години

ДО " простия" При нас в БКП когато имаше грешки в Политбюро. Ние не търсехме конкретни вини от активистите. А направо от масите бутахме по затвора. За да няма въпроси. И така със страх управляваме масите целокупно..

1

ПроСоТо

преди 4 години

добре де,може да съм ***,сигурно съм ***,най-простия сред простите..За това ще помоля някой,който не е "от най-простите", да обясни:-Защо се ИЗБИВАТ ЗДРАВИ прасета?!?!?!?!?!..Що за "превантивна мярка" е това?!..И друго:..-Ако в София установят 20 случая на ..холера,или грип,или шарка,...ЩЕ ИЗБИЯТ ЛИ "ПРЕВАНТИВНО" де що има "софиянец"?..благодаря предварително за отговора...(..без простотиите на герботроловете,разбира се..)