16

Анонимен

преди 4 години

Откакто преди години се смени собственика на "Токуда" от японец на турчин нещата рязко тръгнаха надолу.... Бях редовен посетител на тази болница, но от момента, в който се смени собственика и ръководството, повярвайте ми, разликата беше повече от осезаема. Не искам да насаждам "етническа омраза", но турците са просто чакали. За съжаление и съм работил с тях, много добре ги знам. Дават живота си едни за други, но за всички останали - само презрение и експлоатация. Беше хубава болница.

15

баба мара

преди 4 години

позор в 21 век да уволняват българи защото си отстояват правата в българияняма профсъюзи

14

Анонимен

преди 4 години

В Бг основното занимание на работодателите в частния сектор е Уволнение. Ако може без последна РЗ.Прогонването на работници и служители им доставя някаква свръх наслада. Осмисля битието им.Сталинистки манталитет- има човек- има проблем, няма човек- няма проблем.

13

Константин

преди 4 години

Само така, оставка за правителството. *** крадливи, подкрепям медицинските работници.

12

Анонимен

преди 4 години

Оставка за министъра лобист на частни интереси и частни организации на частните болници.

11

Анонимен

преди 4 години

КНСБ - Казионен Наведен Синдикат на Бойко.

10

ввввввввввв

преди 4 години

ввввввввввв

9

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Какво трябва да стане че бандитите от ГЕРБ, да разберат че са некадърници в управлението ? Всичко в тази територия е на дъното, заплати и жизнен стандарт най ниски в ЕС и дори от страни в третия свят. Бойко махай се да не бъдеш линчуван, дори и гавазите може и да не ти помогнат.

8

Анонимен

преди 4 години

"и със съгласието на КНСейБе..." стана ли ви ясно.Хайде плащайте си членския внос и чакайте.Трябва да има и протест пред централата на КНСБ!

7

Пен

преди 4 години

Ей по 700 лева заплати взимат а пък недоволстват !! Ама как може такова нещо..... :D Това малко пари ли са ? А за печалбата на "Токуда" кой ще мисли ?

6

Анонимен

преди 4 години

Браво българи така се защитава достойнство!

5

АБЕ

преди 4 години

Лавче в сестринската стая, кафенце, по някое време изпълзяват от дупката и само някой болен да попита или недай боже - да поиска помощ - злъч, неглижиране, а не рядко и му се понакарват да си знае мястото. Като те видят само в ръцете и в портмонето ти гледат. Да казваме нещата такива, каквито се. Система няма кой да спре, не могат една вена кадърно да нацелят. Гола-вода. Да заминават на Запад, да ги видим колко могат и дали там ще ги търпят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

"Реформата"на лицето Кирил Ананиев има една единствена Цел. Как да отнемем ресурса от пет милиарда лева,от общественото здравеопазване и да го насочим към частни здравно осигурителни фондове,респективно към частните болници!Ако сега имаме криза в здравеопазването,с мярката която се канят да приемат тия"хубавци"за едни 60-70 процента от населението въобще няма да има здравеопазване!

3

Ооооо

преди 4 години

Милите те - а как само се отнасят с пациентите си !!! Особено с възрастните. Я моля ви се - първо те да дадат и тогава да искат. Преди всичко трябва да сте хора, човеци, нормално отнасящи се към болния. Та вие сте по-ужасни, груби и нагли от докторите бе. Ай сиктир.

2

ай сиктир

преди 4 години

Още ли у нас има наивници които да вярват, че профсъюзите им защитават правата те част от управляващата мафия иначе отдавна щяха да им намерят цаката.

1

Бай Кольо

преди 4 години

Политиката на няколко правителства подред е да изгонят лекарите и мед.сестрите.Да нямаме здравеопазване, това е целтта.