20

Дърт планинар

преди 4 години

До Тотални де. били саМухли, дойдохме си на думата! "Моите данъци"! А моите? Сигурен съм, че плащам на държавата повече от теб, а понеже съм стар, много стар, суперстар, съм платил толкова, че ти пожелавам благо да платиш и ти! И аз не съм съгласен с много неща, например с "моите данъци" разни неграмотни некадърници да си купуват суперскъпи коли, да обикалят света и да говорят от мое име, за което не съм ги упълномощил!Добре познавам Пирин и пред очите ми е всичко това, за което пише.

19

Анонимен

преди 4 години

Много добре сте написали "загубен", а не изгубен.На тези години, да се разделят поединично и то в планината?Само загубени могат да го направят!

18

Анонимен

преди 4 години

Дали не са ***?

17

Анонимен

преди 4 години

Да попитам БТС защо оповестява туристите за налични екопътеки при положение, че същите са с лоша (липсваща) маркировка. Ако една екопътека или маршрут са добре обозначени със съответната маркировка и указателни табели е почти невъзможно човек да се обърка и загуби. Прочетейки в информационен сайт на БТС за дадена екопътека е нормално човек да съди, че същата е поддържана.

16

Анонимен

преди 4 години

Абе, тоя не го знам какъв е, ама ако съм на него ще осъдя днесбг за обида.Как така ще му казват, че е ЗАГУБЕН?! Виж, ако бяха употребили думата "изгубен", щеше да е друго, ама то от унивеситетите на Шорош умен и грамотен не се излиза, та те така, те!

15

Наблюдател

преди 4 години

Вместо турист напишете пишман турист или баир будала, за да е ясно за какво иде реч.

14

бг

преди 4 години

Не знаем цялата истина и причина за грубостта.Не вярвам на медиите,защото доста често изопъчават и изкривяват истината ,така че да не съдим само по статия и то в днес

13

Анонимен

преди 4 години

Търсят го, за да го сурвакат със сметка за 15 хиляди лева. Той ще бяга.

12

Анонимен

преди 4 години

На първия спасен, още при първите му груби думи, е трябвало да му изтряскят два дебели клона в мyтpaтa и директно да го търкулнат по най-близката ***!

11

ИСТИНСКАТА НОВИНА Е;

преди 4 години

След втория ден дядото откри спасителите и им каза ,че няма да им иска пари ....

10

Анонимен

преди 4 години

Не се е той загубил - изгубил си е водката човека та е нервен

9

Анонимен

преди 4 години

Прав си - гората е за теб, а не за нас.Вий си стойте по къщята и се гъбаркайте.В планината и гората има най много йодни изпарения.

8

ПАК ЗАГОВОР

преди 4 години

НАРОЧНО маркировката не се подържа за да има работа за спасителите ! Ако всичко е направено както трябва-- как в прекрасната утрин насред лято ще се загубиш ? Хората в Амазонгската джунгла знаят къде са --в наште три чукара цяла Бг се ескрила и се търси посред лято....

7

Тъ. Пи дядковци

преди 4 години

Няма ли глоби за фалшиви сигнали? Тези откачени дядки са играли на криеница със спасителите. После пък не искали да плащат

6

До 4

преди 4 години

Прав си - гората е за теб, а не за нас.

5

Sicht Punkt

преди 4 години

До Ристу,Водил съм трекове в Пирин специално (и зимата и лятото), ако човек е подготвен, проучил маршрута и без маркировка може да се справи. Има много подробни карти, като имаш и компас (на почти всеки смартфон има) не е проблем.Важно е да прецениш възможностите, нито да се надценяваш, нито да се подценяваш.Иначе сега спасителите дерат по сто кожи.

4

Тотални де. били са

преди 4 години

Тези пенсионери нямат място в гората. Не виждам защо от моите данъци да се плаща за безсмислена спасителна акция на двама ид. иоти, които подали сигнал, пък си решили да продължават да се катерят по баира та само да усложнят нещата. Тотални ***. или, сигурно някакви от Бялото Братство хукнали да почитат гурото си

3

Анонимен

преди 4 години

Е поне намерил ли е ''Пиринско'' в някоя рекичка там?В тая жега екстра''Пиринско''Охааа!

2

ЛЛ

преди 4 години

Хората не са арогантни, но не искат да плащат хиляди левове на спасителите. Нека държавата да плаща, тези пенсионери ще се заробят с кредити.

1

Ристу

преди 4 години

Спасителите нарочно чупят маркировката, за да се изгубват хора и да правят пари. Освен това много от табелите са неадекватно поставени зад дървета и трябва да се обърнеш наобратно, за да ги видиш, ако идваш от едната страна. В Стара планина пък преди 2 години изсякоха много от дърветата, на които беше поставена маркировката за Ком-Емине. Доста от пътеките не се поддържат и са запушени от паднали клони.