9

мак

преди 4 години

Странна забрана. Ако хората не ядат мазнотии и не разливат напитки, защо да не сядат?

8

Анонимен

преди 4 години

Само хора които никога не са излизали от България говорят как в европейските градове всичко е прекрасно,а у нас са само проблеми

7

Анонимен

преди 4 години

Без поста на Грамофон, всичките останали коментари са писани от някоя селска кръчма до която от години няма редовен обществен транспорт.

6

Анонимен

преди 4 години

Тази статия показва какви чудовщни щети може да причинят туристите. Хората искат да си запазят своите народни и национални скъпи места и градове, докато туристите правят свинщина и най- лошото е, че такива престъпници туристи, рушащи и съспиващи исторически места, такива не са наказвани и се разминават много лесно като кажат : "I'm sorry!"

5

за чиййй

преди 4 години

Туризмът първо не е никакъв сектор на икономиката, а нещо като продаване на въздух. Носи пари, но носи и много мизерии и проблеми на местните жители - мръсотия, тълпи от хора, които все те питат нещо, абе я си гледайте работата...по-високи цени на всичко...някакъв безкраен безсмислен калабалък.

4

Анонимен

преди 4 години

До ГрамофонКуха лейка си, ***, куха. Отивай да си спечелиш 5 - те си лева, като се на.гъ.зиш на някой чужденец, дошъл в България. Ако и нещо друго му направиш, този чужденец ще те възнагради щедро.

3

Грамофон

преди 4 години

Изобщо, викаш, всичко е скапано. Сигурно щото нямаш 5 лева да идеш до магазина 🙂

2

Анонимен

преди 4 години

Прави са италианците. Забрана на туризма. Ска.па.ни.те туристи правят повече мизерии, отколкото си и представяте. Ска.паните туристи нанасят МНОГО ЩЕТИ, които, за съжаление, НЕ могат да бъдат възстановявани. Такава забрана трябва да има даже и в България. Ска.паните чужденци и труристи, посещаващи България, нанасят НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ. А продажните ни турооператори , за да угодят на ска.паните си клиенти туристи, им позволяват да правят каквото си искат. Българските православни църкви НЕ са музеи.

1

Анонимен

преди 4 години

Ами то ако всеки вземе да сяда, къде ще му излезе края?