12

циник

преди 4 години

Лицето Росен Иванов не е ли продавач на бълг. паспорти в съучастие с министър шкембе воевода ? Това нещо толерира ли се ? Законно ли е ? Морално ли е ? Етично ли е ? Професионално ли е директор на Агенцията Мед. Одит да е лице ЮРИСТ , а не лекар ? Какви нравствени , професионални и делови качества притежава тази жалка политическа креатура ???

11

Анонимен

преди 4 години

Като отидеш на доктор и всеки ти сеправи на светило.От него започва медицината.Какво им пречи да усвоятприсажданията,несамо на дробове.Инак ,операцията е безплатна,но за даден консуматив 5000лв.Значи, завсяка манипукация,първо да разпишекасата,там да има нейн представител.Преди излизаха 95 -100%здрави,днес5%.

10

Чавдар Михов

преди 4 години

Защо от здравната каса не кажат какъв дълг са натрупали към виенски болници? Тогава ще стане съвсем ясно защо АКН е прекратила трансплантациите на българи.

9

парапростак професор

преди 4 години

В тази квазидържава където в здравеопазването има наложени монополи , касти и клики от ченгета - професори известни със своята професионална некадърност , индоктринирани , мухлясъли и сенилни мозъци няма да има съвременна , качествена , ефективна и ефикасна медицина . Как е допустимо министър на здравеопазването да е счетоводител , пенсионер ? Как е допустимо директор на Изпълнителната Агенция Медицински Одит да е юрист със съмнителен професионален авторитет , известен със своето безчестие ?

8

АтанаСпорМюнхен

преди 4 години

Ами докато управляващи и високопоставени лекари крадат всички надолу ще страдаме. По-долно нещо от това да злоупотребяваш с болни хора не мисля, че има.

7

ВЪПРОС

преди 4 години

Виена спря без обяснение тази дейност за България .Хората са толерантни - причината е че България Краде от Парите за Трансплантации - Главния Прокурор е ДЛЪЖЕН да образува Производство за да разберем коя е тази Гнида ограбила парите на Болните и Умиращи Деца .

6

Анонимен

преди 4 години

Договорът с виенската болница беше за ДО 5 трансплатнации годишно. Една също се вмества в ДО 5, така че те си изпълняват своето. И наистина е благородно, защото не са длъжни вместо да хабят ресурс за свои болни да оправят нашата продънена здравна система, в която няма нито оборудване, нито квалифициран персонал да работи с него, но има кинти за нови сгради и коли

5

Анонимен

преди 4 години

Крайно време прокуратурата да погледне как в една болница която обслужва по малко от един процент от населението на България, се случват повече от половината донорски ситуации в страната!

4

Анонимен

преди 4 години

"обЕснява" ли???

3

д-р Петров

преди 4 години

"без" вредната политика на министерството на"Здравеопазването"

2

Анонимен

преди 4 години

Нов успех за управлението на боковистите.

1

Митю очите

преди 4 години

Поддържам решението на Виена...като суверенно! Въздържам се от коментар и си запазвам мнението за себе си!