10

Тъпи пенсии

преди 4 години

Това, което тук не пише е, че като намерили единия дъртак той отказал да плаща за операцията по издирването му и просто избягал от спасителите. Преди да избяга им казал, че на другия дядка нещо му прилошало и той го зарязал в планината и си продължил сам. Отделно за два дни два пъти вече се губили и разни хора ги намирали. Тотално кукави пенсии хукнали по гората. Сигурно са някакви чалнати Дъновисти и тези двамата

9

шоп

преди 4 години

До Грамотен човекТя е пенсионерка, бе! Седи вкъщи и си докарва по нещо към пенсията, копирайки от други сайтове. Вземи едно изречение от която и да е статия, пейстни го в гугъл и ще видиш от къде е.

8

до Грамотен

преди 4 години

Казах ти грамотните къде обитават! С ляв крак и дясно рамо напред - Ходом, марш!

7

ПСС

преди 4 години

Тоест, вторият е убил първия или първият е убил втория! Сметката не излиза! Така и двамата ще са в пропаста, но все пак има един жив, но дали е първият или вторият, ***, че разбери! Ако бяха Първи пол и Втори пол можеше да стане по ясно, но понеже и двамата са ...Де да знам от кой пол са, това си е тяхно решение! Но единия не може да каже, а другия е обсебил май всички полове, освен това и службите дават противоречива информация! Важното е, че на 50 % работата е свършена, кой първи, кой втори??!

6

Грамотен човек

преди 4 години

Боряна, висше имаш ли? Безсмислени изречения, пълен член след всеки предлог, а си журналист. Не, че е изненада напоследък, масово народът е неграмотен. Срамота.

5

До !

преди 4 години

Какво му е на сайта бе, 5!? Щом сме тук вече четвърт век...!!! Добре е нареден, удобно се коментира, търпят ни, не искат разни регистрации и ероглифи! А който се има за нещо повече, да заминава за блиц! Тя интелигенцията мислители там се е събрала - фасони, превземки, цитати, плагиати...! Правят се на общество. Тук сме трета група хора. Нещо като заден двор за ефтаназия, но оцеляваме!!!

4

до 3

преди 4 години

Извинявай!

3

Вторият вторият.....

преди 4 години

"Продължава издирването на втория възрастен мъж, който се изгуби в Пирин. 20 часа по-късно по-късно той беше открит, но вторият мъж все още се издирва."

2

Моля, преведете!

преди 4 години

,,Продължава издирването на втория възрастен мъж, който се изгуби в Пирин. 20 часа по-късно по-късно той беше открит, но вторият мъж все още се издирва.

1

Анонимен

преди 4 години

Отделили са се от групата заради стара вражда. Единият е убил другия. Скали, пропасти и т.н. ....